Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

SEALs Tot het uiterste
SEALs Tot het uiterste door Ralph Pezzullo & Don Mann
 
 
 
 
 

“Met hoge verwachtingen aan het boek gestart. Natuurlijk heb je al direct weet van de "zwartgemaakte alinea's" en eigenlijk had ik misschien daardoor meer spanni...”»


Zusje
Zusje door Rosamund Lupton
 
 
 
 
 

“vind hem best ok, is niet zoals ik gedacht had.
word verteld vanuit meerdere hoeken wat op zich geen probleem is maar door de herhalingen en dingen die naar mij...”
»


Geboorterecht
Geboorterecht door Nora Roberts
 
 
 
 
 

“goed boek, wou een boek lezen dat ietwat luchtig was maar waar toch iets van spanning in voorkwam. Nora Roberts boeken hebben meestal het spannende gedeelte er ...”»


De nachtegaal
De nachtegaal door Kristin Hannah
 
 
 
 
 

“Een meeslepend emotioneel verhaal. Een verhaal over liefde, hoop, verbondenheid, verlangen, angst. Ik denk dat alle mogelijke gevoelens in 1 boek steken. In het...”»


The Martian
The Martian door Andy Weir
 
 
 
 
 

“wauw, het eerste dat me opkomt na de laatste bladzijde te hebben gelezen. In het begin er een beetje doorgeworsteld....het is dan ook een dagboek dat je leest ...”»


De bibliothecaresse van Auschwitz
De bibliothecaresse van Auschwitz door Antonio Iturbe
 
 
 
 
 

“Een boek dat een diepe indruk achterlaat. Ook al is het dan volgens de schrijver een fictie met bestaand feitenmateriaal, het is een verhaal dat je bij de keel ...”»


Greenfields
Greenfields door Christine Bols
 
 
 
 
 

“mooi vervolgboek over Jude en Tim. Je word meegesleept in een landelijk verhaal over een landelijk plaatsje waar niet 1 moord, niet 2 maar op het eerste zicht 3...”»


Waverly
Waverly door Christine Bols
 
 
 
 
 

“hoge verwachting door haar eerste boek...nu, hij is niet slecht maar had er soms een klef gevoel bij door het "liefdesverhaal" dat er tussen geweven is. Op zich...”»


Vrouwen van Corvallis
Vrouwen van Corvallis door Christine Bols
 
 
 
 
 

“mooi verhaal, ben er rustig in moeten komen. Het verschil is er wel als je gewoon bent van engels vertaalde boeken leest. Het is ook vrij rechtlijnig verteld, g...”»


Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah door Tatiana de Rosnay
 
 
 
 
 

“wauw, wat een prachtig boek. Het hedendaags verhaal en het verhaal van sarah zo mooi in elkaar verweven. Het verteld echt het verhaal zoals het moet geweest zij...”»