Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blogs door Jeanine van Putten

Bookholder

Ik heb een bookholder gekocht waarop je (paperback) boek kan staan zonder dat die dichtklapt zodat je handsfree kunt lezen; bijvoorbeeld tijdens het eten. Ech »

Bob de straatkat van James Bowen

Ik ben al over de helft in het boek Bob de straatkat van James Bowen en het gaat me echt aan het hart hoeveel onrecht ze aangedaan wordt. De wereld is hard! »

Vervolgblog 2 "Mannen die vrouwen haten " - Stieg Larsson

Nu ik bij pagina 95 ben vallen de eerste 37 pagina's op zijn plek waar ik me zo doorheen moest worstelen. Hierdoor heb ik echt de smaak te pakken gekregen van »

Vervolgblog over "Mannen die vrouwen haten" van Stieg Larsson

De proloog vond ik leuk om te lezen, maar daarna moest ik me tot bladzijde 38 door het boek heen worstelen. Vanaf daar is het nu eindelijk begonnen interessant »

"Mannen die vrouwen haten" - Stieg Larsson

Ik heb het boek "Mannen die vrouwen haten" van Stieg Larsson al enige tijd in mijn boekenkast staan. Eerst was ik van plan om te wachten met het lezen »

Deel 3 van de trilogie Korenhalmen in de wind uitgelezen.

Wuivende halmen, het derde deel van de trilogie Korenhalmen in de wind, heb ik gisteravond uitgelezen. Wat een geweldig boek! Voor meer info heb ik zojuist een »

Deel 2 van de trilogie Korenhalmen in de wind heb ik ook uit.

Het tweede deel van de trilogie Korenhalmen in de wind heb ik nu ook uit. Dit deel heet De zon blijft altijd schijnen. Het gaat over de volgende generatie va »

Deel 1 van de trilogie "Korenhalmen in de wind" heb ik uit.

Jeanine De trilogie "Korenhalmen in de wind" door Gerda van Wageningen: Sinds eergisteren heb ik deel 1 van de trilogie Korenhalmen in de wind, »

Deel 1 van de trilogie Korenhalmen in de wind uit.

Sinds eergisteren heb ik deel 1 van de trilogie Korenhalmen in de wind, door Gerda van Wageningen, heb ik uit. Ik vond het ontzettend mooi en ben reuze benieuwd »

Schouwen-Duiveland

Het boek "Korenhalmen in de wind" door Gerda van Wageningen speelt zich af in een dorpje op Schouwen-Duiveland. Mijn ouders wonen in Kerkwerve (een do »