Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Syrië
Syrië door B. Bouwman
Veel buitenlandse bezoekers aan Syrië hebben dezelfde ervaring. De mensen met wie zij spreken zijn veelal goedgemutst, tot het gesprek op het internationale im... »
 
 
 
 
 

Egypte
Egypte door A. Sattin & Sylvie Franquet
wat & Hoe Reisgids. Wat & Hoe reisgids. Inspirerende achtergrondartikelen om in de stemming te komen. Praktische...... »
 
 
 
 
 

Oeganda
Oeganda door Paul de Waard
 »
 
 
 
 
 

Trotter Zuid-Afrika
Trotter Zuid-Afrika door
<ul><li>Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters</li><li>Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen</li><li>Verrassende an... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Kaapverdië
Reishandboek Kaapverdië door Lutske van der Schaft
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>De 10 eilanden van het subtropische Kaapverdië zijn in korte tijd uitgegroeid tot een zee... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door T. Coetzee
 »
 
 
 
 
 

Tunesie
Tunesie door D. Darke
... »
 
 
 
 
 

Kaapverdië
Kaapverdië door Guido Derksen
 »
 
 
 
 
 

National Geographic reisgids Marokko
National Geographic reisgids Marokko door Löhr, Carole French & De Taalscholver
National Geographic Reisgids Marokko is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De exp... »
 
 
 
 
 

Egypte
Egypte door J. Zayan
De Cultuur Bewust Egypte gids geeft toeristen en zakenmensen belangrijke informatie met betrekking tot de Egyptische cultuur en omgangsvormen.

Anders dan in ... »