Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Terberg
Terberg door Wobbe Reitsma
Het familiebedrijf Terberg is al in 1869 ontstaan. In dat jaar werd in het Utrechtse Benschop een dorpssmederij begonnen. Na de Tweede Wereldoorlog startte men ... »
 
 
 
 
 

Ongekend talent
Ongekend talent door J.H. de Zeeuw
 »
 
 
 
 
 

Auto's en zo...
Auto's en zo... door Jeremy Clarkson
Waarom zijn Italianen meer geïnteresseerd in er goed uitzien dan waar ze naartoe gaan? Waarom hebben Indiërs zoveel ongelukken? Waarom zijn mannen een verlore... »
 
 
 
 
 

MINO Handleiding B-Stroom
MINO Handleiding B-Stroom door
 »
 
 
 
 
 

Vraagbaak Audi 80
Vraagbaak Audi 80 door
een handleiding voor het groot en klein onderhoud van alle typen: met 1,6 en 2,0 L-viercilinder-benzinemotoren, 2,3 L-vijfcilinder-benzinemotor of 1,9 L-dieselm... »
 
 
 
 
 

Volvo S60 benzine/diesel 2002-2005
Volvo S60 benzine/diesel 2002-2005 door P.H. Olving
Een handleiding voor onderhoud en reparatie van alle typen met 2.0 of 2.4 l-benzinemotor of 2.4 l-turbodieselmotor met handgeschakelde vijfversnellingsbak of au... »
 
 
 
 
 

Theorieboek Rijbewijs B
Theorieboek Rijbewijs B door Nvt
Vele honderdduizenden automobilisten hebben in de afgelopen jaren hun theorie-examen gehaald met behulp van het Theorieboek Rijbewijs B. Het nieuwe Theorieboek ... »
 
 
 
 
 

Slagen in het verkeer
Slagen in het verkeer door Anwb
Helpt u om de complexe verkeersregels op een eenvoudige en overzichtelijke manier te leren. <br/><br/>Elk jaar halen tienduizenden personen het rijbewijs voor d... »
 
 
 
 
 

Aankomst en vertrek in 1950
Aankomst en vertrek in 1950 door Hans Verhoeff
Aan tal van vervoertakken en vervoermiddelen zijn in Nederland boeken gewijd. Verge-leken met bijvoorbeeld het spoorvervoer en de trein is het streekvervoer per... »
 
 
 
 
 

Vraagbaak Alfa Romeo 33
Vraagbaak Alfa Romeo 33 door P.H. Olving
Woord vooraf Deze vraagbaak bevat een beschrijving van de belangrijkste reparaties van de Alfa Romeo 33. De tekst veronderstelt een redelijke autotechnische ken... »