Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het meisje uit het verscholen dorp
Het meisje uit het verscholen dorp door Irma Joubert
Nunspeet, 1943. Mentje is niet blij met de vreemde mensen die haar vader in het geheim op de stalzolder van hun boerderij laat wonen. Op een dag gaat het helemaal mis. »
 
 
 
 
 

Kom Atir kom
Kom Atir kom door Agnita de Ranitz
De roman 'Kom Atir kom' is gebaseerd op de historische voetreis in 1827 van Zarafa, de eerste giraffe in Frankrijk, een diplomatiek geschenk van de pasja van Eg... »
 
 
 
 
 

Wat niemand weten mocht
Wat niemand weten mocht door Marianne Hoogstraaten & Theo Hoogstraaten
Spannende en aangrijpende historische roman die leest als een thriller.Engeland, 1013. Een plunderend Vikingleger loopt het land onder de voet. Samen met de kon... »
 
 
 
 
 

Ginevra
Ginevra door Simone van der Vlugt
Simone van der Vlugt - GinevraDe historische roman Ginevra van Simone van der Vlugt is een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Italiaan... »
 
 
 
 
 

Sleutel tot het leven
Sleutel tot het leven door Els van Wageningen
 »
 
 
 
 
 

Dochters van de kust
Dochters van de kust door Lynn Austin
'Dochters van de kust' van Lynn Austin: een prachtige familiesaga.

Holland, Michigan, 1897. De Nederlandse immigrante Geesje de Jonge blikt terug op haar aank... »
 
 
 
 
 

Sisi
Sisi door Allison Pataki
Ze is een van de mooiste vrouwen ter wereld. Iedereen noemt haar Sisi. Op haar zestiende trouwt ze met keizer Frans Jozef I van Oostenrijk. In Wenen gonst het i... »
 
 
 
 
 

De vrouwen van Cavendon Hall
De vrouwen van Cavendon Hall door Barbara Taylor Bradford
Het is 1926. De Eerste Wereldoorlog is voorbij, maar het leven van de aristocratische familie Ingham zal nooit meer zijn zoals voor de oorlog. En dat betekent d... »
 
 
 
 
 

Tulpenliefde
Tulpenliefde door Femke Roobol
'Tulpenliefde' van Femke Roobol is een meeslepende historische roman over de tulpenmanie en de eerste beroemde vrouwelijke schilder in het Haarlem van de Gouden... »
 
 
 
 
 

Vederlicht
Vederlicht door Julie Cantrell
'Het maakt niet uit hoe groot ze zijn, of welke vorm of kleur ze hebben - veren zijn allemaal hetzelfde. Ze zijn zacht, teer. Maar ze hebben een verborgen eigen... »