Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Zandstorm
Zandstorm door James Rollins
Verborgen onder het zand van de woestijn ligt de legendarische stad Oebar, het immens rijke handelscentrum van het oude ArabiĆ«. Vermoedelijk is de locatie ook een geheimzinnige bron van antimaterie, die krachtig genoeg is om de hele aarde van energie te voorzien. »
 
 
 
 
 

Carrington
Carrington door Antoon Bart
Om dichter bij elkaar te komen neemt Paul Wekerom zijn zoon Lucas een weekendje mee survivallen. Ze hebben allebei geen enkele ervaring, zelfs niet met kamperen... »
 
 
 
 
 

MPS River Mermaid
MPS River Mermaid door Jannie Mastenbroek
Sunny is weggelopen van huis en komt terecht op het rivier cruiseschip de MPS River Mermaid. Hier sluit ze vriendschap met Thomas, Hij draagt een groot geheim b... »
 
 
 
 
 

Mijn Waarheid
Mijn Waarheid door Sandra J. Paul
 »
 
 
 
 
 

Mijn Waarheid
Mijn Waarheid door Sandra J. Paul
 »
 
 
 
 
 

Dossier jeugdbende
Dossier jeugdbende door E. van Eeden
In de Utrechtse wijken Overvecht en Zuilen terroriseert een jeugdbende de bewoners. Een speciaal politieteam onder leiding van Fons Snetlage wordt op de zaak ge... »
 
 
 
 
 

Dossier gifmoord
Dossier gifmoord door Ed van Eeden
De politie in Utrecht-Noord vindt het lijk van een man die door vergiftiging om het leven is gekomen. Korte tijd later vertonen allerlei mensen vergiftigingsver... »
 
 
 
 
 

Meisjes zoals wij
Meisjes zoals wij door Cristina Alger
Nell heeft nooit een goede relatie gehad met haar vader, rechercheur Martin Flynn. En 'thuis', Suffolk County, zal altijd doordrenkt blijven van herinneringen a... »
 
 
 
 
 

Wisseling van de wacht (POD)
Wisseling van de wacht (POD) door Stephen King
(POD) Wisseling van de wacht is de gruwelijk spannende finale van Stephen Kings Mercedes-trilogie, na de bestsellers Mr. Mercedes en De eerlijke vinder. In Wiss... »
 
 
 
 
 

De Laatste Dag van de Struisvogel
De Laatste Dag van de Struisvogel door Judy Lohman
 »