Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De zaak Sint Naaz
De zaak Sint Naaz door Hanneke Hendrix
Sint Naaz is een afgelegen dorp waar het sinds de jaren negentig om onbegrijpelijke redenen altijd regent. Een dorp waar nooit iets gebeurt, tot er een moord pl... »
 
 
 
 
 

De erfenis van Karlijn
De erfenis van Karlijn door André Rooijakkers
Als Bas zijn levenspartner Karlijn heeft verloren is hij ten einde raad. Met behulp van zijn vrienden Mark en Coen probeert hij de levensvreugde en optimistisch... »
 
 
 
 
 

Oregon
Oregon door Jori Stam
In ‘Oregon’ speelt Jori Stam een geraffineerd spel met verbeelding, waan en werkelijkheid. Hij neemt de lezer mee in het hoofd van iemand die tegen de klippen o... »
 
 
 
 
 

Bright
Bright door Paul van Grinsven
 »
 
 
 
 
 

Een kleine verrassing
Een kleine verrassing door Hendrik Groen
Hendrik en Evert zijn terug!Hendrik Groen is de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 én 2018De tv-serie Het geheime da... »
 
 
 
 
 

De gesloten piano
De gesloten piano door Monique van Roosmalen
Geen Grace Kelly-rol meer en geen make-up; oma Leonie is in haar laatste dagen. Ooit zong ze anderen het geluk in. Nog heeft ze noten op haar zang. Als ze slaap... »
 
 
 
 
 

Rinkeldekink
Rinkeldekink door Martine Bijl
‘Rinkeldekink’ van Martine Bijl gaat over de hersenbloeding die zij kreeg in september 2015. Na haar langdurige herstel in een revalidatieoord, waar zij vrijwel... »
 
 
 
 
 

Grand Hotel Europa
Grand Hotel Europa door Ilja Leonard Pfeijffer
De schrijver neemt zijn intrek in het illustere maar in verval geraakte Grand Hotel Europa om te overdenken waar het is misgegaan met Clio, op wie hij in Genua ... »
 
 
 
 
 

Dansen in het donker
Dansen in het donker door René Appel
René Appel - Dansen in het donkerDansen in het donker is een onvervalste René Appel, met levendige dialogen, een actuele problematiek en een herkenbare omgeving... »
 
 
 
 
 

Rinkeldekink
Rinkeldekink door Martine Bijl
‘Rinkeldekink’ van Martine Bijl gaat over de hersenbloeding die zij kreeg in september 2015. Na haar langdurige herstel in een revalidatieoord, waar zij vrijwel... »