Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Het jaar dat Shizo Kanakuri verdween
Het jaar dat Shizo Kanakuri verdween door Franco Faggiani
DWDD Boek van de Maand – Januari 2020!Shizo groeit aan het einde van de negentiende eeuw op in het zuiden van Japan. Daar staat hij bekend om zijn uitzonderlijk... »
 
 
 
 
 

Agent 6
Agent 6 door Tom Rob Smith
Moskou, 1965. Het is de tijd van de Koude Oorlog. De Sovjet-Unie probeert zich na de gewelddadige moorden van Stalin en de chaotische jaren vijftig die daarop volgden, opnieuw te laten gelden. Voormalig agent bij de geheime dienst Leo Demidov heeft inmiddels een rustig leven opgebouwd met zijn vrouw Raisa en hun twee geadopteerde dochters. »
 
 
 
 
 

De eeuwige tijd
De eeuwige tijd door Deborah Harkness
<p>Eindelijk een nieuw boek van de auteur van de internationale bestsellertrilogie <em>Allerzielen</em>!

Op het slagveld van de Amerikaanse Onafhanke... »
 
 
 
 
 

Koudvuur
Koudvuur door Cilla Börjlind & Rolf Börjlind
Op de Mekongrivier in Thailand glijdt een primitieve kano door het water. De man die erin zit is de voormalige inspecteur Tom Stilton. In zijn zak zit een foto ... »
 
 
 
 
 

Wiegelied
Wiegelied door Cilla Börjlind & Rolf Börjlind
Op een nacht vindt de dakloze Muriel een huilend meisje midden in het centrum van Stockholm. Ze heet Folami en is een vluchtelingetje. Muriel neemt het kind on... »
 
 
 
 
 

Geheimen in Frankrijk
Geheimen in Frankrijk door Desiree Springer
Als Heleen strandt in Frankrijk, kan ze zich wel voor het hoofd slaan. Niet alleen is ze ternauwernood ontsnapt aan een ongeluk door het zware onweer, maar de r... »
 
 
 
 
 

Er was eens...
Er was eens... door Tamara Haagmans
 »
 
 
 
 
 

BREINPIJNS METALEN BEELDVERHAAL
BREINPIJNS METALEN BEELDVERHAAL door Ron Hoogland
Wat moet je je voorstellen bij de kreet ‘Breinpijns Metalen Beeldverhaal’ op de cover van dit boek? Eenvoudig: de term dekt de lading. Metaal en Beeldverhaal of... »