Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Steal like an artist
Steal like an artist door Austin Kleon
<p>Aan de hand van tien praktische en verrassende inzichten zet <em>Steal like an artist</em> je op weg naar meer creativiteit. Met als belangrijkste tip: <stro... »
 
 
 
 
 

Creativiteit Hoe? Zo!
Creativiteit Hoe? Zo! door Igor Byttebier
CREATIVITEIT HOE?ZO Wil je leren hoe je sneller op nieuwe ideen komt? Wil de finesses van de brainstorm leren kennen zodat je die efficinter kunt gaan toepassen... »
 
 
 
 
 

Naakt
Naakt door Marc Van Pappelendam
Marc van Pappelendam schrijft in zijn boek Naakt hoe hij na een dieptepunt in zijn leven besluit patronen los te laten. De oud Nike-directeur - die eerder na ee... »
 
 
 
 
 

Aansluiten bij iemand (Bundel)
Aansluiten bij iemand (Bundel) door Albert de Vries
 »
 
 
 
 
 

Inclusief Coachen
Inclusief Coachen door Albert de Vries
 »
 
 
 
 
 

Terug naar de bron
Terug naar de bron door N.J. van Diemen
Het idee voor dit boek is ontstaan in de jaren ’90, de periode waarin de kiem van de huidige tweedeling werd gelegd. De toen ontstane haarscheuren en spanningen... »
 
 
 
 
 

Ik heb een idee
Ik heb een idee door Jeroen Swinnen & Lisa Lefever
Te vaak zeggen mensen: ‘Ik heb geen idee’ of ‘Ik heb een idee’, maar doen ze er niets mee. Dit boek bundelt de meest bruikbare inzichten over creativiteit, zoda... »
 
 
 
 
 

Ik heb een idee
Ik heb een idee door Jeroen Swinnen & Lisa Lefever
 »
 
 
 
 
 

Schatkaarten voor de binnenwereld
Schatkaarten voor de binnenwereld door Petra de Vries
Dit boek gaat over onze binnenwereld. Hoewel ieder mens uniek is, zijn er in onze binnenwereld patronen, die voor ons allemaal hetzelfde zijn.
<p>Een van deze ... »
 
 
 
 
 

De kracht van een slecht idee
De kracht van een slecht idee door Rico Bakker
Wat als we geen belasting meer zouden betalen? Als we nooit meer naar een kantoor zouden gaan? Of, op een kleiner niveau: het extra moeilijk zouden maken om afv... »