Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gods spiegel
Gods spiegel door Max Lucado
Gods spiegel. God is het licht, wij zijn de spiegels. Hij stuurt de boodschap, wij weerkaatsen die. En wanneer Hij ons in zijn handen neemt, mogen wij het werk ... »
 
 
 
 
 

Een vlinder van God
Een vlinder van God door Nel Benschop
Na de verschijning van haar liefdesgedichten is er veel vraag gekomen naar andere bundels van Nel Benschop. Reden om een van haar mooiste bundels in een fraai gebonden uitgave uit te brengen.<br/><br/>Nel Benschop (1918-2005) dankt haar populariteit aan een helder en eenvoudig taalgebruik dat niettemin een zuiver poëtisch gehalte heeft. »
 
 
 
 
 

Levenslicht
Levenslicht door A. Oudakker-Schot
Een jonge vrouw wil een nieuwe start maken en verhuist naar een dorpje op het Groningse platteland. Maar met de huisbaas botert het niet zo, »
 
 
 
 
 

Zonnestralen
Zonnestralen door D. de Gelder & José Vriens
Lucille is een workaholic. Ze stort zich volledig op haar carrière en heeft daarom niet echt tijd voor een relatie. Maar als een vriendin voorstelt om
zich in ... »
 
 
 
 
 

Trouw aan jezelf
Trouw aan jezelf door Hans Bouma
Carole Barber is een succesvolle en wereldberoemde actrice. Na het...... »
 
 
 
 
 

Gedachten van hoop
Gedachten van hoop door N. Vermeulen
(Bijbel)teksten en gedichten om hoop te geven. »
 
 
 
 
 

Metamorfose
Metamorfose door Jan van der Linden & Ronald van der Molen
Onzekere tijden, onvoorziene gebeurtenissen, veranderingen die elkaar in rap tempo opvolgen… ieder mens krijgt ermee te maken. Het is meestal niet te plannen, m... »
 
 
 
 
 

Vrouwen rond de Heiland
Vrouwen rond de Heiland door Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Vrouwen rond de Heiland is een herziene uitgave van de destijds goed lopende advents- en lijdenstijddagboeken Vrouwen rond de kribbe en Vrouwen rond het kruis. ... »
 
 
 
 
 

Nooit alleen
Nooit alleen door Alette Koornneef
Nooit alleen is een boek vol kleur en gedachten. Een geschenkboek om te delen of juist als cadeau voor jezelf. Een boek voor onderweg. Want we lopen allemaal on... »
 
 
 
 
 

Geschreven voor jou
Geschreven voor jou door Anneke Schaddelee
Geschreven voor jou is een prachtig vormgegeven invulboek om de mooiste herinneringen uit het kinderleven levend te houden. Voor de ouders én voor het kind! Het... »