Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Eindeloos geliefd
Eindeloos geliefd door Ingeborg van Vliet
Dit boek dat voor u ligt is tot stand gekomen in de veertigdagentijd in 2018. Gedurende de 40 dagen tussen Aswoensdag (de woensdag na carnaval) en Pasen (uitgez... »
 
 
 
 
 

75 beloften
75 beloften door Laura Den Hild
Dit boek is er gekomen in antwoord op Gods roeping, na veel bidden en werken kwam ik erachter dat God wilde dat ik dit boek zou maken.
Ik heb 75 beloften uit d... »
 
 
 
 
 

DE WANDEL VAN DE BRUIDSGEMEENTE
DE WANDEL VAN DE BRUIDSGEMEENTE door Sieberen Voordewind
Het boek van Sieberen Voordewind: “De wandel van de bruidsgemeente” gaat over hoe het leven van een christen, de bruid van Christus, dagelijks behoort te zijn. ... »
 
 
 
 
 

Met eigen woorden
Met eigen woorden door Piet van Midden
In De lichtvoetige Bijbel hertaalde Piet van Midden een groot aantal bijbelteksten op een verrassende en lichtvoetige wijze: psalmen, profetenteksten, maar ook ... »
 
 
 
 
 

Telos vertaling
Telos vertaling door
 »
 
 
 
 
 

Telos vertaling
Telos vertaling door
 »
 
 
 
 
 

Limited edition Bijbel (HSV) - groen
Limited edition Bijbel (HSV) - groen door
Er zijn drie nieuwe limited edition Bijbels! Deze groene editie bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling. Het omslag is gemaakt van een fijne l... »
 
 
 
 
 

Bijbel Willibrordvertaling
Bijbel Willibrordvertaling door
Deze luxe editie van de Willibrordvertaling heeft een omslag van rood leer, en is voorzien goudsnede, duimgrepen en rits. De bijbel wordt geleverd in een koker.... »
 
 
 
 
 

Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen en formulieren - rood
Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen en formulieren - rood door
Er zijn drie nieuwe limited edition Bijbels! Deze rode editie bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling, aangevuld met Psalmen (psalmberijming v... »
 
 
 
 
 

Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen en formulieren - bruin
Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen en formulieren - bruin door
Er zijn drie nieuwe limited edition Bijbels! Deze bruine editie bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling, aangevuld met Psalmen (psalmberijming... »