Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Riga
Riga door Christiane Bauermeister
Aan het strandExcursiesBezienswaardighedenEtenDrinkenUitgangslevenOvernachtenWandelingen... »
 
 
 
 
 

Noord-Spanje
Noord-Spanje door Michelin Editions
<p>De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit tr... »
 
 
 
 
 

Italiaanse meren
Italiaanse meren door Capitool
<p><strong>Capitool Top 10 Italiaanse meren </strong></p><p>- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels... »
 
 
 
 
 

Op wandel in Antwerpen met P. Benoit
Op wandel in Antwerpen met P. Benoit door Patrick Verhoeven
Op Wandel In Antwerpen Met P. Benoit... »
 
 
 
 
 

Haute Bretagne
Haute Bretagne door Jeroen Sweijen
Waar vind je de allermooiste gotische stad van Frankrijk, het indrukwekkendste hunebed van Europa en de grootste fiets ter wereld? Waar kun je wandelen langs wo... »
 
 
 
 
 

Ohrid
Ohrid door Peter John Bosse & Rienk Kamer
Samuel of Bulgaria, Orthodox Ohrid Archbishopric, Lake Ohrid, Ohrid "St. Paul the Apostle" Airport, 2009 Lake Ohrid Boat Accident... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko door Remco Ensel
Leer het rijke Marokkaanse culturele erfgoed kennen: de vier koningssteden, de betekenis van stamverbanden in de moderne tijd, emancipatie en de politiek onder ... »
 
 
 
 
 

Wales
Wales door B. Hummel
 »
 
 
 
 
 

Cuba
Cuba door Marcel Bayer
Met zijn rijke historie, bloeiende cultuur en communistische samenleving is Cuba een uitzonderlijk land in het Caribische gebied. Voor liefhebbers van zon, zee,... »