Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Chatroom
Chatroom door Helen Vreeswijk
Chatroom is een van de vijf boeken die meedingt naar de Prijs van de Jonge Jury 2009!

En wat dan nog? Er kan niets gebeuren, we chatten alleen maar met elkaar.... »
 
 
 
 
 

Waar is mijn potje?
Waar is mijn potje? door Tomas Ross
'Luiers zijn vies, jakkiebah!' zegt de Kleine Prinses. 'Ik wil geen luiers meer!' Eerst vraagt de Kleine Prinses zich af of een potje wel zo handig is, vooral a... »
 
 
 
 
 

Oorlogswinter set
Oorlogswinter set door Jan Terlouw
... »
 
 
 
 
 

Stad van gevallen engelen
Stad van gevallen engelen door Cassandra Clare
<p>De oorlog tussen de benedelingen en de schaduwjagers is voorbij, ze leven nu vredig naast elkaar. Clary is weer thuis in New York, en ze is begonnen met haar... »
 
 
 
 
 

De Tillermans
De Tillermans door Cynthia Voigt
De Zwerftocht Van Vier Kinderen Op Zoek Naar Een Huis. Bevat De Eerste 3 Delen Van De Serie: Onder De Blote Hemel, Samen Onder Dak En Het Verhaal Van Dicey... »
 
 
 
 
 

De spiegeljongen
De spiegeljongen door T. Dubelaar
Londen mei 1895. Na een romance die te mooi bleek om waar te zijn is Adrian terug waar hij ooit begon in de goot. Hij zwerft over straat met maar n gedachte in ... »
 
 
 
 
 

Achtste-groepers huilen niet
Achtste-groepers huilen niet door Jacques Vriens & José Vriens
In de groep van juf Ina is vaak heibel, vooral over het voetballen in de pauze. Gelukkig is de juf erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar a... »
 
 
 
 
 

Eigen rechter
Eigen rechter door Jan Terlouw
Wat gaat er door je heen als je hoort dat je vader wordt vrijgesproken van oplichting wegens gebrek aan bewijs maar je er vervolgens achter komt dat hij het wel... »
 
 
 
 
 

Pluk redt de dieren
Pluk redt de dieren door Annie M.G. Schmidt
Pluk redt de dieren
Het jongetje Spijtebijt, dat tot zijn eigen spijt steeds maar weer mensen bijt, woont bij Tante Pleeg in de Petteflet. Zijn ongeciviliseerde... »
 
 
 
 
 

De alchemist
De alchemist door Michael Scott
De legende: Nicolas Flamel werd geboren in Parijs op 28 september 1330. Bijna 700 jaar later wordt hij gezien als de grootste alchemist van zijn tijd. Er wordt gezegd dat hij het geheim van het eeuwige leven heeft ontdekt. Volgens de archieven stierf hij in 1418. »