Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De dromendieven
De dromendieven door Maggie Stiefvater
<p>Maggie Stiefvater is een meesterverteller.' USA Today</p><p>Als je iets kon stelen uit je dromen, wat zou je dan nemen? Ronan Lynch heeft veel geheimen. Een ... »
 
 
 
 
 

Verboden & Verbannen
Verboden & Verbannen door James Clemens
Het Boek der Sterren is het magistrale slotdeel van de serie Verboden & Verbannen, waarmee James Clemens zich binnen enkele jaren een plaats wist te veroveren in de voorste gelederen van de grote fantasy-auteurs. Op onnavolgbare wijze verhaalt hij in deze cyclus in vijf delen van de avonturen van een jonge vrouw in haar strijd tegen het kwaad. »
 
 
 
 
 

Tempel der winden
Tempel der winden door Terry Goodkind
Vierde wet van de magie. »
 
 
 
 
 

Sage scheuring 4 Prins van den bloede
Sage scheuring 4 Prins van den bloede door Raymond E. Feist
... »
 
 
 
 
 

Slangenoorlog 1 Schaduw duistere koningin
Slangenoorlog 1 Schaduw duistere koningin door Raymond E. Feist
... »
 
 
 
 
 

Boekanier des konings
Boekanier des konings door Raymond E. Feist
Eenmaal weggezonden naar een verre buitenpost, kasteel Schreiborg, om zich daar te harden en proefondervindelijk lering op te doen, raken de jonge prins Valentijn en zijn net zo jeugdige jonker Han in groot gevaar als piraten hun tijdelijke woonstede overvallen. »
 
 
 
 
 

Angstdroom
Angstdroom door Mel Hartman
Welkom in de wondere wereld van De FantasiejagersDe Fantasiejagers een groep mensen die een opdracht krijgen van de regeringen van Ratiowereld en Emowereld.Ze w... »
 
 
 
 
 

Een dans met draken
Een dans met draken door George R.R. Martin
ZWAARDEN TEGEN DRAKENMet zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die a... »
 
 
 
 
 

De Wet van Negen
De Wet van Negen door Terry Goodkind
Het begint allemaal in onze wereld in deze tijd Op weg naar de galerie die zijn schilderijen verkoopt voorkomt de weinig succesvolle kunstschilder Alex Rahl met gevaar voor eigen leven een aanslag op een jonge vrouw. Hij weet haar op het nippetje weg te sleuren voor de bumper van een aanstormende monstertruck met een piratenvlag op de cabine geschilderd. »
 
 
 
 
 

Slangenoorlog 4 Scherven verbrijzelde kroon
Slangenoorlog 4 Scherven verbrijzelde kroon door Raymond E. Feist
... »