Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Gronden
Gronden door J. Hinton
Gronden is het lichamelijk en geestelijk herstellen van het contact met de aarde. De behoefte aan gronden neemt toe naarmate steeds meer mensen zich verliezen i... »
 
 
 
 
 

Vrijheid
Vrijheid door Annett Hoogvliet, B.K. van der Veen & Bruyn
Jonathan Franzen werd in 1959 geboren in Chicago. In 2001 won hij de National Book Award voor zijn bestseller De correcties, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren werden verkocht. Hij woont in New York.

In een bloemrijk maar daarom niet minder indringend proza laat Franzen zien hoe zijn personages hun weg proberen te vinden in een wereld vol technologische vernieuwing en een immer verschuivende moraal, hoe ze hun verwachtingen in evenwicht trachten te brengen met de grauwe realiteit, hun politieke opvatt »
 
 
 
 
 

Wijsbegeerte
Wijsbegeerte door Gerd Van Riel
Onontbeerlijk handboek over de historiciteit van de filosofie

Dit handboek heeft als uitgangspunt dat de filosofie wezenlijk historisch is. De verwondering d... »
 
 
 
 
 

'Anoniem' is een vrouw
'Anoniem' is een vrouw door Jean-Jacques Amy
 »
 
 
 
 
 

De onvolkomenheid van de mens
De onvolkomenheid van de mens door Ard Jan Biemond, Harry Commandeur & Joost Hengstmengel
Mogen mensen ervan uitgaan dat zij op eigen kracht het goede kunnen doen, rechtvaardig kunnen zijn en anderen het beste gunnen? Of moeten zij zich juist bewust ... »
 
 
 
 
 

Onbeminde gelovigen
Onbeminde gelovigen door Guido Vanheeswijck
Islamitische gelovigen heten gevaarlijk te zijn, christenen daarentegen ongevaarlijk en zelfs gezellig, tenminste als ze niet meer echt gelovig zijn. Geen wonde... »
 
 
 
 
 

Doordenken over dooddoeners
Doordenken over dooddoeners door Ignaas Devisch & Jean Paul Van Bendegem
Wij, mensen, zijn raadselachtige dieren. We lopen rechtop, we bedrijven de liefde het hele jaar door en we hebben praat voor tien. Niet dat we altijd zinnige di... »
 
 
 
 
 

Het grote niets
Het grote niets door Rosanne Hertzberger
De mens denkt zijn bestemming te hebben bereikt in een zakelijk, redelijk en evidence-based bestaan. De lifestyle van meditatie en mindfulness past perfect binn... »