Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Pietje en de schat
Pietje en de schat door S. Boto
 »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Ambe
Het verhaal van Ambe door JoëL. Dijkshoorn
Van de Molukken naar Nederland - Het verhaal van opa Ambe speelt zich af op een Molukse bruiloft in Leerdam. Ruben, een jongen van acht jaar komt in gesprek met... »
 
 
 
 
 

Rennen voor de geit!
Rennen voor de geit! door Geesje vogelaar-van Mourik
De juf van Tess en Jess vertelt over een dominee in Afrika. De dominee gaat vaak bij mensen op bezoek. Dan moet hij lopen, want hij is te arm om een fiets te ko... »
 
 
 
 
 

Zzzoem
Zzzoem door Hilde Vaal & Sanne Miltenburg
kas ligt in bedhet is al nachtmaar kas slaapt niethij hoort watis het rrrrrr?of zzzzzz?Kas heeft een bult op zijn neus. Niek lacht hem uit. Kas is boos en vecht... »
 
 
 
 
 

Meester Paardenpoep
Meester Paardenpoep door Carry Slee
<p>Abdoul heeft helemaal geen zin om met Pleun mee te gaan naar de manege. Hij vindt dat paardengedoe maar stom, echt iets voor meiden. Maar als blijkt dat Bian... »
 
 
 
 
 

Markies Kattenpies
Markies Kattenpies door Carry Slee
<p>Tigo vindt Freek, de nieuwe vriend van zijn moeder, maar stom. Want Freek heeft zo'n hekel aan dieren dat Tigo hem stiekem Markies Kattenpies noemt. Zelfs Jo... »
 
 
 
 
 

Hokus Pokus... plas!
Hokus Pokus... plas! door Carry Slee
<p>Milan vindt er niks aan dat Angelique, de dochter van zijn moeders nieuwe vriend, elk weekend komt logeren. Helemaal niet als ze ook nog zijn nieuwe zolderka... »
 
 
 
 
 

Van Parijs naar New York
Van Parijs naar New York door Thea Stilton
De Thea Sisters op reis, in twee verhalen, twee wereldsteden!In De Thea Sisters in Parijs reizen de Thea Sisters af naar de Franse hoofdstad. Een welkome afwiss... »
 
 
 
 
 

LEGO Ninjago De laatste wens
LEGO Ninjago De laatste wens door
 »