Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De necromancer
De necromancer door Michael Scott
<p>De necromancer is een waardig nieuw hoofdstuk in de avonturen van Josh en Sophie die samen met de onsterfelijke Nicolas Flamel de kwaadaardige John Dee bestr... »
 
 
 
 
 

Voor altijd
Voor altijd door Maggie Stiefvater
Ik schoot in galop de bossen in. Mijn poten bonsden op de rotsen; mijn passen vraten kilometers. Elke zenuw binnen in me stond in brand. Ik hield mijn gedach... »
 
 
 
 
 

Geestesband
Geestesband door Richelle Mead
Na een hartverscheurende reis naar Siberi keert Rose eindelijk terug...... »
 
 
 
 
 

Secret Scouts
Secret Scouts door Kind Kind
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag.Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden... »
 
 
 
 
 

De test
De test door Joelle Charbonneau
<i>'Een leuk boek! Persoonlijk spreekt </i>De Test<i> mij meer aan dan </i>De Hongerspelen</i>; het is geloofwaardiger.'</i> - Lois Lee

<i>'Leuker dan de </i>H... »
 
 
 
 
 

Bloedbelofte
Bloedbelofte door Richelle Mead
Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd w... »
 
 
 
 
 

Het duivelskind
Het duivelskind door Kolet Janssen & Maria Genova
In Het Duivelskind vertelt bestsellerauteur Maria Genova het schokkende levensverhaal van Angel van der Vecht. Dit nieuwe boek behandelt twee zeer actuele them... »
 
 
 
 
 

Het uur nul
Het uur nul door Dirk Bracke
Het uur nul is een overdonderend boek. Door de ogen van de hoofdfiguur ontdekt de lezer dat mensen met aids in volstrekt eenzaamheid terechtkomen. Dit realistis... »
 
 
 
 
 

Wings
Wings door Apriynne Pike
<p>De vijftienjarige Laurel woont op het platteland bij haar hippie-ouders, die haar uit overtuiging zelf onderwijzen. Wanneer ze naar de stad verhuist om naar ... »
 
 
 
 
 

Hasse Simonsdochter
Hasse Simonsdochter door Thea Beckman
In de tijd van de Hoekse en Kabeljauwse twisten is Kampen een belangrijke handelsstad, maar de vijftienjarige Hasse vindt het er maar druk en benauwd. Ze tre... »