Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De chirurg
De chirurg door Tess Gerritsen
's Nachts dringt de Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de pol... »
 
 
 
 
 

Gerechtigheid
Gerechtigheid door Stieg Larsson
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemd... »
 
 
 
 
 

Voor het leven
Voor het leven door Gary Smalley & Karen Kingsbury
In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft wel iets te vieren – maar het geluk wordt overschaduwd door één hartverscheurend bericht.
Terwijl langzaam doordringt welke zware tijd voor hen ligt, moet ieder voor zichzelf bepalen wat echt belangrijk is in het leven. »
 
 
 
 
 

De IJzerkoning
De IJzerkoning door Julie Kagawa
Een meisje moet afreizen naar een magische wereld om haar broertje te redden.  »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter door Camilla Läckberg
Vuurtorenwachter... »
 
 
 
 
 

De schilder
De schilder door Nora Roberts
Als professioneel huizenoppasser is Lila Emerson zo vrij als een vogeltje. Niets bindt haar: haar werk niet, een huis niet, en een relatie al helemaal niet. All... »
 
 
 
 
 

De noodkreet in de fles
De noodkreet in de fles door Jussi Adler-Olsen
Afdeling Q werkt aan de oplossing van een reeks mysterieuze branden, maar krijgt dan de melding van Schotse collega's dat ze een flesje hebben gevonden. Dit bev... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin door Camilla Läckberg
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collegas levert niets op. Vier maanden later wordt de man alsnog ... »
 
 
 
 
 

Het tere kind
Het tere kind door Jodi Picoult
<p>Charlottes dochtertje Willow is geboren met een ernstige ziekte die gekenmerkt wordt door broze botten. Wanneer ze valt, kan ze gemakkelijk haar benen breken... »
 
 
 
 
 

De waarheid over de zaak Harry Quebert
De waarheid over de zaak Harry Quebert door JoëL. Dicker
New York, voorjaar 2008. De jonge auteur Marcus Goldman lijdt aan een writer s block, en dat terwijl de deadline van zijn uitgever nadert. Dan wordt in de tuin ... »