Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 22-11-1963
22-11-1963 door Stephen King
DALLAS, 22 nov. - President John Fitzgerald Kennedy, de 35e president van de Verenigde Staten, is vandaag doodgeschoten in het centrum van Dallas tijdens een op... »
 
 
 
 
 

Een afgesloten huis
Een afgesloten huis door M.P.O. Books
De Utrechtse topcrimineel Fred Duijster wordt in zijn zwaarbeveiligde woning op beestachtige wijze afgemaakt. Volgens beelden van een bewakingscamera kreeg Duij... »
 
 
 
 
 

Angst per saldo
Angst per saldo door P.H.G. van Kuiken
 »
 
 
 
 
 

De verborgen waarheid
De verborgen waarheid door Alexander Cammans
Een zoektocht naar religieuze relikwieën die eeuwen geleden zijn verdwenen. »
 
 
 
 
 

De voyeur
De voyeur door Brian Freeman
Al dertig jaar wordt inspecteur Jonathan Stride achtervolgd door één moord. In 1977 is de zus van zijn vriendin op wrede wijze doodgeslagen. Stride kwam oog in oog met de verdachte… en liet de man ontsnappen.<br/>Als de schrijfster Tish Verdure een boek wil wijden aan de tientallen jaren oude moord, voelt Stride er weinig voor de zaak te heropenen. »
 
 
 
 
 

Veertien
Veertien door Dean R. Koontz
Zal zijn zoon het volgende slachtoffer zijn?John Calvino, een vierendertigjarige politierechercheur, ondervraagt een puber die in een psychiatrische kliniek zit... »
 
 
 
 
 

Zuur
Zuur door Anja Feliers
Het vijfde topboek in de Kathleen Verlinden-reeks Een bijtend scherpe whodunit. Op een avondfeest wordt Cara zonder reden aangevallen. Een bijtend zuur vreet ha... »
 
 
 
 
 

Benissa
Benissa door Philip Le Bon
Philip Le Bon haalt weer uit met een keihard en steengoed vervolg op Sara Hoeveel leed kan een vrouw verwerken vooraleer ze de pedalen verliest? En hoeveel wils... »
 
 
 
 
 

De zwarte orde
De zwarte orde door James Rollins
Het begint met een aanslag op een Deens antiquariaat. Toevallig is commandant Grayson Pierce ter plaatse. Hij weet te voorkomen dat de daers vertrekken met een bijbel die ooit van Darwin was. Waarom zijn de terroristen geobsedeerd door de nalatenschap van een wetenschapper die ooit betrokken was bij gruwelijke experimenten?

In Nepal is een vallei ontvolkt door een mysterieuze plaag. »
 
 
 
 
 

De acht
De acht door Katherine Neville
New York, winter 1972
Computerexpert Catherine Velis wordt om haar probleemoplossend vermogen door haar gewetenloze werkgever ingezet bij de speurtocht naar een legendarisch schaakspel dat sinds de Franse Revolutie vermist wordt. Cat vertrekt om de grootste schat aller tijden te vinden. »