Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Bijbel (HSV) met Psalmen - vivella zwart met goudsnee
Bijbel (HSV) met Psalmen - vivella zwart met goudsnee door
Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een vivella zwart omslag en goudsnee. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm.... »
 
 
 
 
 

Bijbel (HSV) met Psalmen - hardcover zwart
Bijbel (HSV) met Psalmen - hardcover zwart door
Bijbel in Herziene Statenvertaling met Psalmen. Deze uitgave heeft een hardcover zwart omslag. De bijbel wordt geleverd in koker en is 10x15 cm.... »
 
 
 
 
 

Beste Abel
Beste Abel door Henk van de Weg
Mensen uit de bijbel. Wie waren ze? Hoe dachten ze? Wat waren hun drijfveren? Wat voor invloed had hun geloof op de keuzes die ze maakten in het leven?
In “Bes... »
 
 
 
 
 

Beste Abel
Beste Abel door Henk van de Weg
Mensen uit de bijbel. Wie waren ze? Hoe dachten ze? Wat waren hun drijfveren? Wat voor invloed had hun geloof op de keuzes die ze maakten in het leven?
In “Be... »
 
 
 
 
 

Het Hoogste Lied
Het Hoogste Lied door
 »
 
 
 
 
 

Uitverkorenen
Uitverkorenen door Saskia Van Aubel
Het was Witte Donderdag. Er kwam een man binnen, een priester. Hij ging achter de tafel staan. Kaarsen werden aangestoken in kandelaars. De aanwezigen waren sti... »
 
 
 
 
 

Religieuze leiders en de interreligieuze dialoog
Religieuze leiders en de interreligieuze dialoog door Leendert W. Van der Meij
In het boek wordt geschreven over de organisatie van en organisaties voor interreligieuze dialoog in Nederland. Er wordt ingegaan op de vraag welke invloed doel... »
 
 
 
 
 

Dagboek Romeinen en Korinthe brieven
Dagboek Romeinen en Korinthe brieven door Gerard Wassink
Dit dagboek leidt je hoofdstuk voor hoofdstuk door de brieven van Paulus aan de Romeinen en de Korintiërs. Het bevat overdenkingen en bemoedigingen en leert je ... »
 
 
 
 
 

De Koninklijke en Vaderlijke Herder
De Koninklijke en Vaderlijke Herder door Jack Nugter
Psalm 23 is een veel gelezen Psalm en er is al door veel mensen over geschreven. Telkens weer daagt deze Psalm uit om er opnieuw naar te kijken en de Geest van ... »
 
 
 
 
 

Ik Zal Jezus Volgen Bijbel Verhalenboek
Ik Zal Jezus Volgen Bijbel Verhalenboek door Chelsea Smith & Judah Smith
Onze levens zijn hectisch. Als je kinderen hebt, begrijp je dat vast. Tussen kinderen, school, werk, kerk, maaltijden, sportclubs en al het andere door, voelt h... »