Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Kinderen van de Chaos
Kinderen van de Chaos door Bep van Muilekom
Hoewel het 12-stappenprogramma van AA het laatste decennium volop in de schijnwerpers staat en met goede resultaten wordt toegepast in de professionele verslavi... »
 
 
 
 
 

Door weer en wind.
Door weer en wind. door
 »
 
 
 
 
 

Smalle marges
Smalle marges door Joggli Meihuizen
de Nederlandse advocatuur in de Tweede Wereldoorlog. De rol van de Nederlandse advocatuur tijdens de Tweede Wereldoorlog was...... »
 
 
 
 
 

Droomvlucht
Droomvlucht door André Kuipers & Sander Koenen
In <i>Droomvlucht</i> vertelt Andre Kuipers het verhaal van zijn spannende missies en jaren van training. Hij spreekt openhartig over de offers die hij bracht o... »
 
 
 
 
 

Niets hebben meegemaakt
Niets hebben meegemaakt door Jack Courant
 »
 
 
 
 
 

40 verhalen over opa en oma Kielema
40 verhalen over opa en oma Kielema door A.P.A. van Rooden
 »
 
 
 
 
 

Ik schrijf u vanuit het Vel d'Hiv
Ik schrijf u vanuit het Vel d'Hiv door Karen Taieb & Tatiana de Rosnay
In Ik schrijf u vanuit het Vel d'Hiv zijn de brieven, briefjes en naar buiten gesmokkelde kattebelletjes bijeengebracht die de geïnterneerden in haast en vaak ook paniek naar hun achtergebleven familieleden of vrienden schreven. Meestal aangrijpend, soms zakelijk; vol onzekerheid over wat hen te wachten stond, maar altijd hartverscheurend. »
 
 
 
 
 

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe door Edgar Allan Poe, Boef & James M. Hutchisson
This is an EXACT reproduction of a book published before 1923. This IS NOT anOCRd book with strange characters introduced typographical errors andjumbled words. This book may have occasional imperfections such as missing orblurred pages poor pictures errant marks etc. »
 
 
 
 
 

Assistent van Mengele
Assistent van Mengele door MiklóS. Nyiszli
patholoog-anatoom in Auschwitz-Birkenau. Verbum Holocaust Bibliotheek. Assistent van Mengele is een van de bekendste Holocaustklassiekers,...... »
 
 
 
 
 

De bijbel
De bijbel door R.L. Fox
Bijbel: vertaling 1951. »