Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Koester de democratie!
Koester de democratie! door Ahmed Marcouch & Marcel Benard
 »
 
 
 
 
 

Grootmacht Europa
Grootmacht Europa door Marc De Vos
<p>Wat betekent de Europese Unie voor u? Tenzij u expert of <em>insider</em> bent, wellicht vooral een ver-van-uw-bed Brussel met grote gebouwen en conclaven va... »
 
 
 
 
 

Rede, empathie en dialoog
Rede, empathie en dialoog door David D'Hooghe
Het politieke gebeuren na de verkiezingen van 2019 bezorgde David D'Hooghe een gevoel van onbehagen en frustratie. Kan dit land echt niet beter? Wat zijn de oor... »
 
 
 
 
 

Rede, empathie en dialoog
Rede, empathie en dialoog door David D'Hooghe
Het politieke gebeuren na de verkiezingen van 2019 bezorgde David D’Hooghe een gevoel van onbehagen en frustratie. Kan dit land echt niet beter? Wat zijn de oor... »
 
 
 
 
 

Waarom Marx gelijk heeft
Waarom Marx gelijk heeft door Terry Eagleton
In deze zeer actuele bestseller– nu met een nieuw voorwoord en een welkom aan de Nederlandstalige lezer – neemt Marxist en gevierd schrijver Terry Eagleton de t... »
 
 
 
 
 

Hoe overleef je als raadslid?!
Hoe overleef je als raadslid?! door Joep Derksen
 »
 
 
 
 
 

Alive and clicking
Alive and clicking door Rudy van Belkom
'De democratie verkeert in crisis', wordt vaak gezegd. Autoritaire leiders zijn wereldwijd in opkomst, democratische rechten staan onder druk en digitale techno... »
 
 
 
 
 

Alive and clicking
Alive and clicking door Rudy van Belkom
Herziene editie uit 2023. ‘De democratie verkeert in crisis’, wordt vaak gezegd. Experts vrezen zelfs dat de democratie het digitale tijdperk niet zal overleven... »
 
 
 
 
 

De anatomie van democratie
De anatomie van democratie door Otto de Loor
'De anatomie van democratie' is een ode aan de democratie. De kernprincipes van democratie en de verschillende componenten die bijdragen aan de effectieve werki... »
 
 
 
 
 

Staat van vertrouwen
Staat van vertrouwen door Kristof Calvo
De meeste mensen deugen, maar de spelregels niet, vindt Kristof Calvo. In de politiek regeert een negatief mensbeeld en vijanddenken, de verzorgingsstaat wordt ... »