Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Kunst begrijpen
Kunst begrijpen door Stephen Little
Kunst Begrijpen... »
 
 
 
 
 

Andy Warhol in essentie
Andy Warhol in essentie door H. den Hartog Jager
Grondlegger van de pop art, profeet van de massacultuur, parasiet van de kunstwereld, genie van de tijdgeest: lees in enkele uren alles wat je over Andy Warhol ... »
 
 
 
 
 

Istanbul
Istanbul door A. Webb & Orhan Pamuk
In een schitterend weefsel van geschiedenis en observaties over mensen, plekken en kunst tovert Orhan Pamuk ons zijn stad voor ogen. De grootse stad die zijn verbeelding gevormd heeft. Tegen de achtergrond van afbrokkelende monumenten, aftandse villa's en krioelende steegjes en waterwegen zien we een rijke cast aan kunstenaars, journalisten en historici die bouwen aan het nieuwe zelfbeeld van Istanbul. »
 
 
 
 
 

Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk
Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk door Stefan Bollmann
Dit is de essentie van het lezen je omgeving vergeten de blik van de ander vergeten en ook je lichaam vergeten. Misschien wordt het er zelfs lelijk van. Of onelegant. Het kan de lezeres niet schelen. En ook het kind dat huilt de man die zeurt de soep die overkookt het onkruid dat welig tiert kunnen haar gestolen worden. »
 
 
 
 
 

Het kunstboek
Het kunstboek door A. Butler
Topkunst van de middeleeuwen tot nu. Vijfhonderd afbeeldingen in kleur. Vijfhonderd beroemde schilders en beeldhouwers. Alfabetisch gerangschikt. Wie be├»nvloed... »
 
 
 
 
 

Coronaproof
Coronaproof door Freddy Huylenbroeck
 »
 
 
 
 
 

Brave meisjes schrijven geen geschiedenis. Brave women will create history.
Brave meisjes schrijven geen geschiedenis. Brave women will create history. door Manja Croiset
Manja Croiset is invalide en inmiddels 8 jaar bedgebonden. Een Tekenbeet in 1986 is niet onderkend. Lyme werd Neuroborreliosis. Een antibioticum kuur toentertij... »
 
 
 
 
 

Just my imagination
Just my imagination door Andy Zuidema
 »
 
 
 
 
 

Natuurlijk Mooi
Natuurlijk Mooi door Leen Groen
 »
 
 
 
 
 

Natuurlijk Tin
Natuurlijk Tin door Leen Groen
 »