Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gambia en Senegal
Gambia en Senegal door Guido Derksen
Gambia biedt de Europese bezoeker een prachtige Atlantische kust en een vriendelijke bevolking. Het is goed en goedkoop bereikbaar en de toeristische voorzienin... »
 
 
 
 
 

Kaapverdië
Kaapverdië door Guido Derksen
De fraaie stranden van de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista en de imposante landschappen van eilanden als Santo Antão en Fogo bieden vele mogelijkheden vo... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het Oog van Horus
Egypte, gezien door het Oog van Horus door Andre de Ruiter
Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk ... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het oog van Horus
Egypte, gezien door het oog van Horus door Andre de Ruiter
Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk ... »
 
 
 
 
 

Namibië, Botswana en Zimbabwe
Namibië, Botswana en Zimbabwe door Bas Vlugt
In Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn vrijwel alle denkbare landschappen vertegenwoordigd. Van tropische bossen op de oevers van de Zambezi tot aan het rode woe... »
 
 
 
 
 

Marrakech en omgeving
Marrakech en omgeving door Capitool
<p><strong>Capitool Top 10 Marrakech en omgeving </strong></p><p>- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste wi... »
 
 
 
 
 

Namibië
Namibië door Elisabeth Petersen
<p>Namibië is een fascinerende reisbestemming die sterk aan populariteit wint. Vanuit de hoofdstad Windhoek voert de reisroute u langs unieke landschappen waaro... »
 
 
 
 
 

Kenia, Tanzania en Zanzibar
Kenia, Tanzania en Zanzibar door Arjen Westra & Bas Vlugt
In Kenia, Tanzania en Zanzibar zijn alle Afrikaanse landschappen vertegenwoordigd. Van het tropisch regenwoud van Kagamega Forest tot de woestijnen van Noord-Ke... »
 
 
 
 
 

Zuid Afrika
Zuid Afrika door Dieter Losskarn
ANWB Wereld Reisgids Zuid-AfrikaDe ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is compleet vernieuwd! Zuid-Afrika, het land van het Krugerpark, Robben Island, de Tafelberg,... »
 
 
 
 
 

Marrakech
Marrakech door Hartmut Buchholz
ANWB Extra reisgids Marrakech – Marokko Beleef Marrakech met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Marrakech! Marrakech grossiert in de contrasten, niet al... »