Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Londen
Londen door Hoe reisgids & wat
<p>Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids.</p><p>De compacte Wat & Hoe reisgids Londen bevat de T... »
 
 
 
 
 

TravelKids Vietnam
TravelKids Vietnam door E.S.U. de Vries
Het leukste reisboek over Vietnam voor Kinderen! En waar volwassenen jaloers op zijn!... »
 
 
 
 
 

Tirana en omgeving
Tirana en omgeving door Gerda Mulder
Tirana is ideaal voor een stedentrip. Ga dan wel een week, drie dagen voor de stad zelf en vier voor de schitterende omgeving. Tirana is de jongste hoofdstad va... »
 
 
 
 
 

Madeira
Madeira door Guido Derksen
Madeira, het prachtige Portugese eiland in de Atlantische Oceaan. Door het milde klimaat en bergachtige landschap is het een ideale bestemming voor een wandelre... »
 
 
 
 
 

Noordwest-Frankrijk
Noordwest-Frankrijk door Ruud Couwenhoven
Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven neemt de lezer mee op een bijzondere reis door Noordwest-Frankrijk. Het boek is inclusief website, gps-routes en een gratis, do... »
 
 
 
 
 

Bretagne
Bretagne door Ruud Couwenhoven
Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven neemt de lezer mee op een onvergetelijke reis door Bretagne. Inclusief gratis online extra’s, gps-routes en door de auteur inge... »
 
 
 
 
 

Costa Rica
Costa Rica door Capitool
<h3>De Capitool Reisgids Costa Rica helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Costa Rica in zeven regio's: San José, Cen... »
 
 
 
 
 

IJsland
IJsland door Capitool
<p><strong>Capitool Top 10 IJsland</strong></p><p>- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
- Me... »
 
 
 
 
 

Parijs
Parijs door Capitool
<p><strong>Capitool Top 10 Parijs</strong></p><p>- Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
- Met... »
 
 
 
 
 

Finland
Finland door Ger Meesters
<p>Ontdek Finland op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken Helsinki, Rovaniemi, Turku, prachtige meren en meer. Bezoek hoofdstad Helsinki en verwonder ... »