Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De verre kust
De verre kust door Diana Gabaldon
... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december door Simone van der Vlugt
Rode sneeuw in december is een historische roman over liefde, wraak, familiebanden en het verlangen naar de vrijheid om te geloven wat je wilt. »
 
 
 
 
 

Nevelen van avalon
Nevelen van avalon door Marion Zimmer Zimmer Bradley
Door de eeuwen heen is de legende van koning Arthur overgeleverd in verhalen, gedichten en toneelstukken. Marion Bradley heeft zich in Nevelen van Avalon laten ... »
 
 
 
 
 

Maasai tot in de dood
Maasai tot in de dood door D. Read & P. Chapman
... »
 
 
 
 
 

De dansmeester
De dansmeester door Julie Klassen
De Londense dansleraar Alec Valcourt besluit met zijn moeder en zus te verhuizen naar Devonshire om daar een nieuw leven te beginnen. Maar tot zijn grote verbaz... »
 
 
 
 
 

Advocaat van kwade zaken
Advocaat van kwade zaken door C.J. Sansom
Deel 3 in de Shardlake-serie van C.J. Sansom. Herfst 1541. Advocaat Matthew Shardlake is in York, samen met zijn assistent Jack Barak. Hij heeft opdracht gekreg... »
 
 
 
 
 

Missie Berlijn
Missie Berlijn door George Knottnerus
Marinus van der Lubbe was de stichter van de Rijksdagbrand in 1933. Op 10 Januari 2014 is het 80 jaar geleden dat hij in Leipzig werd onthoofd. Wie was de alom ... »
 
 
 
 
 

Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van Holland door Simone van der Vlugt
"In deze historische roman kruipt Simone van der Vlugt op overtuigende wijze in de huid van Jacoba van Beieren (1401-1436). Jacoba was haar tijd ver vooruit, st... »
 
 
 
 
 

Het huis
Het huis door Danielle Steel
Een jonge kunstenaar blijft na overlijden van zijn familie achter in een groot huis. Hij had een relatie met een man en twijfelt over zijn seksuele geaardheid. Na een eenmalig avontuur met een jonge vrouw komt hij in contact met een elfjarig buurmeisje. »
 
 
 
 
 

Grace O'Malley
Grace O'Malley door Ann Moore
Ierland, 1840. In een gure winterstorm jaagt een vrouw haar paard en wagen over de modderige weg langs de rivier. Haar zoontje houdt haar stevig vast. Dan, in een onbewaakt ogenblik, struikelt het paard – het wagentje kantelt en valt bovenop het kind. »