Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de geheime kamer door J.K. Rowling
PAPERBACK - Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocu... »
 
 
 
 
 

pien en tes gaan weg van huis
pien en tes gaan weg van huis door Yvette den Brok -Rouwendal
Het boekje “pien en tes gaan weg van huis” gaat over twee buurmeisjes – waarvan er één in een rolstoel zit – die weglopen van huis, omdat zij hun ouders even niet meer leuk vinden. Dan komen ze de dakloze Wim tegen, die hen een goede raad geeft. »
 
 
 
 
 

De Paladijnse voorspelling
De Paladijnse voorspelling door Mark Frost
<b>'Een must voor lezers van <i>De labyrintrenner, Ik ben Nummer Vier</i> en <i>Legend</i>.' - TeenReads.com'Razendspannend...moordend tempo... dit boek is een ... »
 
 
 
 
 

De one
De one door Kiera Cass
<h4>Zinderend slot van internationale bestsellerserie</h4>
<p>De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er... »
 
 
 
 
 

Duister carnaval
Duister carnaval door Michael Reefs
In de catacomben van het oude kasteel in het dorpje Zuidbaai, sluimert een eeuwenoud geheim. Als het kasteel wordt afgebroken om op die plek een bibliotheek ... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe zomer, een nieuw begin
Een nieuwe zomer, een nieuw begin door Morgan Matson
De 17-jarige Taylor is van plan haar zomer aan het zwembad door te brengen, maar dan hoort ze dat haar vader nog maar enkele maanden te leven heeft. Hij wil de ... »
 
 
 
 
 

De legende van de Hemelrijders
De legende van de Hemelrijders door Michael Reefs
Wanneer op 1 januari donkere wolken over Zuidbaai trekken, weten vijf kinderen dat er iets goed mis is. Luca, Sander, Melanie, Roy en Valerie ontdekken een verb... »
 
 
 
 
 

Mijn allerliefste vijand
Mijn allerliefste vijand door Milou van der Horst
'Zo Femke, hoe is het?' vraagt de dokter. 'Goed,' zeg ik.Hij kijkt vragend naar mama. Ze heeft tranen in haar ogen.'Slecht,' zegt ze schor. Zie je, stom kind? J... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de steen der wijzen
Harry Potter en de steen der wijzen door J.K. Rowling
Harry Potter is een doodgewone maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont in de bezemkast onder... »
 
 
 
 
 

Schim en schaduw
Schim en schaduw door Leigh Bardugo
Schim en Schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!<br/><br/>Het ooit zo rijke ... »