Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Onverwacht inzicht
Onverwacht inzicht door Jill Bolte Taylor
<b>Het betreft hier een Dwarsligger, een innovatief nieuw boekformaat dat gemakkelijk in de hand ligt en je overdwars leest. Gedrukt op dundrukpapier, met een gewicht van nog geen 145 gram. Ideaal voor in je binnenzak of handtas.</b>

In 1996 kreeg Jill Bolte Taylor een ernstige hersenbloeding. »
 
 
 
 
 

Uit coma
Uit coma door A. Korthals Altes

Alison Korthals Altes beschrijft haar ervaringen tijdens een periode waarin ze in coma lag, en in de halfbewuste toestand daarna. Ze vertelt over haar dromen, ... »
 
 
 
 
 

Fytotherapie
Fytotherapie door Elim Afterdaan
»
 
 
 
 
 

Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad
Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad door Peter C. Gotzsche
Achter de schermen van de farmaceutische industrie<br/>Winnaar British Medical Association's Annual Book Award<br/><br/>Medicijnen zijn na kanker en hart- en va... »
 
 
 
 
 

Censuur
Censuur door Gabor Lenkei
De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi.Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ing... »
 
 
 
 
 

Stoppen met roken
Stoppen met roken door Allen Carr
<p>Roken is een fuik, waar je, meestal als jongere, nietsvermoedend in zwemt. Te laat merk je dat je niet meer terug kunt. Alleen Carr laat zien hoe die fuik in... »
 
 
 
 
 

Het gezonde lifestyleboek
Het gezonde lifestyleboek door Ivan Wolffers
Hoe we tien jaar aan ons leven kunnen toevoegenZinvolle adviezen voor onze zwaarste ambitieAls we meer bewegen, niet meer roken, minder drinken, gezonder eten e... »
 
 
 
 
 

AutiPower
AutiPower door B.C. Rombout & H.J. Jansen
Een autismespectrumstoornis (ASS) is een beperking. Niet voor niets noemen we het een ‘stoornis’. Maar waarom eigenlijk? Omdat het afwijkt van ‘het normale’? Wa... »
 
 
 
 
 

Portemonnee in de diepvries
Portemonnee in de diepvries door Jenny Palm
Portemonnee in de diepvries vertelt op meeslepende wijze de ervaringen van mensen die hebben meegemaakt hoe hersenletsel hun leven verandert. »
 
 
 
 
 

S.O.S. Rug
S.O.S. Rug door Françis Weyts
Vier op de vijf mensen krijgen ooit in hun leven ernstige rugklachten. Deze stap-voor-stapgids geeft niet alleen inzicht in de specifieke oorzaak van de verschi... »