Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Kroniek van een karakter
Kroniek van een karakter door Jeroen Brouwers2 & Marjan Brouwers
Kroniek van een karakter is het magistrale brievenboek dat in de woorden van Jeroen Brouwers zelf een ongeretoucheerd zelfportret vormt van de schrijver in de j... »
 
 
 
 
 

Dromen van mijn vader
Dromen van mijn vader door Barack Obama
Midprice editie met nieuw omslag. Oorspronkelijke titel: Dreams of my father.<br/><br/>In deze meeslepende autobiografie vertelt Barack Obama hoe hij, als<br/>Amerikaanse zoon van een zwarte Afrikaanse vader en een blanke<br/>Amerikaanse moeder, op zoek is naar de zin van het leven. »
 
 
 
 
 

Shakespeare
Shakespeare door Bill Bryson
Bill Bryson<br/>Shakespeare<br/><br/>Een biografie over de beroemdste schrijver aller tijden<br/><br/>Bill Bryson vertelt op geheel eigen wijze het levensverhaal van William Shakespeare (1564-1616) en hij ontrafelt daarbij het bijgeloof en mythes die het leven van deze grote dichter en toneelschrijver omringen. »
 
 
 
 
 

Afrikaanse nachten
Afrikaanse nachten door K. Gallmann
In Afrikaanse nachten het vervolg op de internationale bestseller Ik droomde van Afrika vertelt Kuki Gallman wonderlijke meeslepende en sfeervolle verhalen uit haar leven op de Keniaanse ranch die zij tot een uniek natuurreservaat heeft gemaakt. »
 
 
 
 
 

Zeg, ken ik jou niet ergens van?
Zeg, ken ik jou niet ergens van? door Eric van den Dunge
Het bespreekt de situaties, die je meemaakt met een vriend(in), de eerste keer (seks), jaloezie, vreemdgaan, afgunst, je vrienden, het beĆ«indigen van een relati... »
 
 
 
 
 

Geluk is een moment dat eeuwig duurt
Geluk is een moment dat eeuwig duurt door Ad Geluk
 »
 
 
 
 
 

Het achterhuis
Het achterhuis door Anne Frank
Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranj... »
 
 
 
 
 

Brein en branie
Brein en branie door Christine Van Broeckhoven
Twee verhaallijnen draaien om elkaar en vormen zo de bouwstenen van een bijzonder boek. Christine Van Broeckhoven vlecht haar persoonlijke ervaringen samen met ... »
 
 
 
 
 

Diana, prinses van het volk
Diana, prinses van het volk door P. Donnelly
 »
 
 
 
 
 

Ethiek als vitaal belang
Ethiek als vitaal belang door Ramdas
 »