Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Drift
Drift door Becca Fitzpatrick
Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi... Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses door Julie Kagawa
Mijn naam is Meghan Chase. Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al zit? Geen idee. De... »
 
 
 
 
 

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine door Ransom Riggs
»
 
 
 
 
 

De GVR
De GVR door Roald Dahl
Stel je voor je ligt in bed als er midden in de nacht een reus in de straat staat. Hij is wel vier keer zo groot als de grootste mens. Hij maakt stappen die zo lang zijn als een tennisbaan. De reus blaast dromen door een lange trompet in de slaapkamers van kinderen. »
 
 
 
 
 

Eclips
Eclips door Stephenie Meyer
Deel 3 in de populaire Twilight-serie.

'Bella?
Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat teveel spanning in, zijn lippen drukten te vurig tegen de mijne - alsof hij bang was dat we nog maar weinig tijd hadden. »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de vuurbreker
Harry Potter en de vuurbreker door Joanne K. Rowling
Deel 4 van de Harry Potter reeks »
 
 
 
 
 

Vrees me
Vrees me door Tahereh Mafi
Vrees me van Tahereh Mafi vertelt het verhaal van de zeventienjarige Juliette die al precies 264 dagen niemand heeft aangeraakt. De laatste keer dat ze dat wel ... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de geheime kamer
Harry Potter en de geheime kamer door J.K. Rowling
PAPERBACK - Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocu... »
 
 
 
 
 

De Paladijnse voorspelling
De Paladijnse voorspelling door Mark Frost
<b>'Een must voor lezers van <i>De labyrintrenner, Ik ben Nummer Vier</i> en <i>Legend</i>.' - TeenReads.com'Razendspannend...moordend tempo... dit boek is een ... »
 
 
 
 
 

De one
De one door Kiera Cass
<h4>Zinderend slot van internationale bestsellerserie</h4>
<p>De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er... »