Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het Kinder Pubquiz Boek
Het Kinder Pubquiz Boek door Opa En Oma Puntneus
Het Kinder Pubquiz Boek, Deel 2<br/> <br/> Ook dit geweldige pubquiz boek staat weer tot de nok toe gevuld met leuke en leerzame meerkeuze vragen waarmee je dag... »
 
 
 
 
 

Het Kinder Pubquiz Boek
Het Kinder Pubquiz Boek door Opa En Oma Puntneus
Het Kinder Pubquiz BoekDit geweldige pubquiz boek staat tot de nok toe gevuld met leuke en leerzame meerkeuze vragen waarmee je dagen zoet bent! Beantwoord de v... »
 
 
 
 
 

Hoe teken je eigenlijk... dieren?
Hoe teken je eigenlijk... dieren? door Rose Harkness
Kun jij een tijger tekenen? Of een struisvogel? Of een koala die in een eucalyptusboom klimt in de Australische outback? Natuurlijk kun jij dat! Jij kunt nameli... »
 
 
 
 
 

Papieren vliegtuigjes vouwen met Jommeke
Papieren vliegtuigjes vouwen met Jommeke door
Doen de verhalen van de straalvogel en de vliegende bol jou ook altijd wegdromen? Goed nieuws, met deze papieren vliegtuigjes om zelf te vouwen ga je Jommeke ac... »
 
 
 
 
 

Pakket Stickerboeken E.I
Pakket Stickerboeken E.I door
 »
 
 
 
 
 

Kawaii dieren
Kawaii dieren door
Leer in dit boek de basis van het kawaii-tekenen met stap-voor-stap voorbeelden van de leukste dieren. Heb je het eenmaal onder de knie, dan versier jij straks ... »
 
 
 
 
 

Freeks Vriendenboekje
Freeks Vriendenboekje door Freek Vonk
 »
 
 
 
 
 

Zomerdoeboek
Zomerdoeboek door Janny den Besten
Dit zomer-doeboek staat boordevol met zoek de verschillen, kleurplaten, rebussen en nog veel meer leuks! Bovendien bevat het zeven korte verhalen over het beken... »