Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Eet jezelf mooi, slank & gelukkig
Eet jezelf mooi, slank & gelukkig door Amber Albarda
Hoe laat je voedsel vóór je werken in plaats van tegen je? Voor iedereen die gezond maar ook lekker wil leven. »
 
 
 
 
 

Voor altijd mijn mama
Voor altijd mijn mama door Kathleen Aerts
Kathleen Aerts over de jongdementie van haar moeder Na de plotse dood van haar man raakt Maria het spoor bijster. Een normale periode van rouw, denkt iedereen ... »
 
 
 
 
 

Eindelijk lekker slapen!
Eindelijk lekker slapen! door Gabriele Rossbach
Wie wil er niet graag gauw in slaap vallen, goed en diep doorslapen en s morgens uitgeslapen wakker worden? Steeds meer mensen kampen in deze vaak overprikkelde... »
 
 
 
 
 

Meer energie!
Meer energie! door Meijke van Herwijnen
PRECIES WAT JE NODIG HEBT OM ER WEER ENERGIEK TEGENAAN TE GAAN! Als je te weinig energie hebt, wordt alles minder leuk. Je moet jezelf steeds weer aansporen om aan je verantwoordelijkheden te voldoen. Je to do-lijst groeit en je voelt je tekort schieten op allerlei fronten. »
 
 
 
 
 

Steen voor steen
Steen voor steen door J. van der Salm
het verhaal van een dwarslaesie... »
 
 
 
 
 

Opluchting
Opluchting door Jan Geurts
De opluchting, een unieke methode die je in één dag van het roken afhelpt:Zonder ontwenningsellendeNauwelijks gewichtstoenameZonder enige vorm van dwang of zelfdisciplineGaat veel verder dan alle bestaande methodenSucces reeds uitgebreid aangetoondWerkt niet alleen via 'weten' maar ook via 'voelen'Gebaseerd op liefde en zelfrespectTijdens het stoppen mag je blijven roken!Apart hoofdstuk over soft- en andere drugsHelder als een kookboek, spannend als een detective, aangrijpend als een romanOok voor ex-rokers »
 
 
 
 
 

Van kanker naar kanjer
Van kanker naar kanjer door A.E.

</br>
8 Mei 2006, Jack gaat, omdat hij last heeft van aften in zijn mond, even langs de huisarts. Hij verwacht een pilletje te krijgen en er dan van af te zijn... »
 
 
 
 
 

ABC van perversies
ABC van perversies door G. Hekma

Gert Hekma

ABC van de perversies&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#150;&#... »
 
 
 
 
 

Fibromyalgie, de puntjes op de i
Fibromyalgie, de puntjes op de i door A. van Galen
Fibromyalgie - De puntjes op de i
is de titel van het meest volledige boek over fibromyalgie dat in Nederland verschenen is. Fibromyalgie is een chronische aand... »
 
 
 
 
 

Beter leven met fibromyalgie
Beter leven met fibromyalgie door A.F.Y. van Galen
... »