Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De nieuwe vertrouwenspersoon
De nieuwe vertrouwenspersoon door Huub Pennock
 »
 
 
 
 
 

WOR tekst en commentaar 2024
WOR tekst en commentaar 2024 door Mr. Inge Hofstee
 »
 
 
 
 
 

Gids Regio 4.0
Gids Regio 4.0 door Bob de Wit
Regio 4.0Gids voor de ontwikkeling van regio’s in society 4.0Regio 4.0 heeft als doel de toekomstvisie van Society 4.0, zoals verwoord in Society 4.0 (2021) en ... »
 
 
 
 
 

Perceptie
Perceptie door Linda Guijt
Een ontdekkingsreis in de wondere wereld van onze perceptieWat heb je deze week allemaal meegemaakt? Was dit vooral positief? Of juist negatief? De dingen die w... »
 
 
 
 
 

Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk
Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk door Gea Peper & Lucas Swennen
Als organisatie ben je voortdurend op zoek naar manieren om talentvolle medewerkers aan te trekken en vooral te laten floreren, zodat ze met veel plezier bij je... »
 
 
 
 
 

Recruitment 4.0
Recruitment 4.0 door Jacco Valkenburg
AI-tools gaan geen recruiters vervangen. Recruiters die AI gebruiken gaan wel recruiters vervangen die geen AI gebruiken. In dit nieuwe boek Recruitment 4.0 ont... »
 
 
 
 
 

Misleid
Misleid door Twan van de Kerkhof
Te veel onzin over leiderschap doet de ronde. Het is hoog tijd dat de mythes ontkracht worden, en dat gebeurt in dit boek. Elf leugens, die op het eerste gezich... »
 
 
 
 
 

Hoe dan
Hoe dan door Stefanie Stam
Laat hardnekkige denkbeelden los en ga anders(om) denken bij het vinden, verbinden én loslaten van talent. Het boek Hoe dan? is een uniek en praktisch werkboek ... »
 
 
 
 
 

Teaming
Teaming door Hans van der Loo & Patrick Davidson
TEAMS ZIJN DE AFGELOPEN DECENNIA BELANGRIJKER ÉN DYNAMISCHER GEWORDEN. Ruim 85% van de beroepsbevolking werkt in een of meerdere teams tegelijkertijd. Teams zij... »
 
 
 
 
 

Reimagine teams
Reimagine teams door Frank Brilman & Mark Samuel
Traditionele teamontwikkeling werkt al tientallen jaren niet meer. Reimagine Teams legt uit waarom niet en biedt een heldere roadmap om teams te bouwen waarmee ... »