Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Astrologie in de nieuwe tijd
Astrologie in de nieuwe tijd door Barbara van Oosterzee
 »
 
 
 
 
 

Astrologie voor Dummies
Astrologie voor Dummies door Rae Orion
Wat kan de sterrenhemel je vertellen over jezelf en de mensen om je heen? Al meerdan vierduizend jaar kijkt de mens naar de bewegingen van de zon, de maan en de... »
 
 
 
 
 

Tweelingen
Tweelingen door Starrie .
Elk sterrenbeeld heeft unieke eigenschappen. Dit boek uit de reeks Sterrenbeelden gaat over Tweelingen. Tweelingen is het derde teken van de zodiac en staat vo... »
 
 
 
 
 

Your Greatest Gifts From The Universe
Your Greatest Gifts From The Universe door Deborah Cabau
 »
 
 
 
 
 

De Stier
De Stier door Starrie .
Elk sterrenbeeld heeft unieke eigenschappen. Dit boek uit de reeks Sterrenbeelden gaat over de Stier. De Stier is het tweede teken van de zodiac en staat voor ... »
 
 
 
 
 

De Ram
De Ram door Starrie .
Elk sterrenbeeld heeft unieke eigenschappen. Dit boek uit de reeks Sterrenbeelden gaat over de Ram. De Ram is het eerste teken van de zodiac en staat voor leid... »
 
 
 
 
 

Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022
Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022 door Joseph Polansky
Wil je het jaar dat voor je ligt optimaal benutten? Dan is 'Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022' het ideale boek voor jou!Voor elk teken van de dierenriem gee... »
 
 
 
 
 

Uw Siderisch Sterrenbeeld
Uw Siderisch Sterrenbeeld door Yves Polet
UW SIDERISCH STERRENBEELDDe astrologische en psychologische gids voor iedereen!Door wie voelt u zich aangetrokken en wie vermijdt u het liefst? Dit boek is een ... »
 
 
 
 
 

Het helend vermogen van de dierenriem
Het helend vermogen van de dierenriem door Adrie van der Ven
Adrie van der Ven is meer dan 30 jaar astroloog van beroep en tevens natuurgenezer. In de jaren ‘90 leidde hij de academie voor astrologie Chiron. Tegenwoordig ... »
 
 
 
 
 

Uw Siderisch Sterrenbeeld
Uw Siderisch Sterrenbeeld door Yves Polet
UW SIDERISCH STERRENBEELDDe astrologische en psychologische gids voor iedereen!Door wie voelt u zich aangetrokken en wie vermijdt u het liefst? Dit e-boek is ee... »