Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door National Geographic Reisgids
 »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko door Capitool
<h3>Geheel vernieuwd in 2020! Deze Capitool Reisgids Marokko helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Marokko in dertie... »
 
 
 
 
 

Namibië, een rustig, sterk land
Namibië, een rustig, sterk land door Dolf de Vries
Namibië is bijna net zo groot als Frankrijk en Duitsland samen. Toch wonen er minder dan 2,5 miljoen mensen. Dat heeft natuurlijk alles van doen met het droge e... »
 
 
 
 
 

Safarigids Gambia & Senegal
Safarigids Gambia & Senegal door ruud Troost
Een bezoek aan Gambia of Senegal is in velerlei opzicht interessant,ook als u er slechts een paar dagen op uit trekt. Het achterland vanbeide landen is fasciner... »
 
 
 
 
 

Kenia
Kenia door
Kenia is het safariland bij uitstek. Per jeep of heteluchtballon op zoek naar 'Afrika's Grote Vijf', het spectaculaire vijftal dat elke bezoeker wil zien. Maar ... »
 
 
 
 
 

Kaapverdië
Kaapverdië door Guido Derksen
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.De fraaie stranden van de Kaapverdische... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Kaapverdië
Reishandboek Kaapverdië door Lutske van der Schaft
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>De 10 eilanden van het subtropische Kaapverdië zijn in korte tijd uitgegroeid tot een zee... »
 
 
 
 
 

Marrakesh
Marrakesh door Hoe Stad & wat
<p>Wat & Hoe Stad & Streek Marrakesh bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het Oog van Horus.
Egypte, gezien door het Oog van Horus. door Andre de Ruiter
Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk ... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika door Capitool
<h3>Geheel vernieuwd in 2020! Deze Capitool Reisgids Zuid-Afrika helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Zuid-Afrika i... »