Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Steve Jobs
Steve Jobs door Bas Roestenberg, Kim Bos & Richard Borgman
De enige geautoriseerde en volledige biografie over Steve Jobs. Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken gevoerd met Jobs... »
 
 
 
 
 

SuperFreakonomics
SuperFreakonomics door Stephen J. Dubner & Steven D. Levitt
Wat hebben de verdwijning van paardenmest en de introductie van kabeltelevisie met elkaar te maken? Waarom is het beter om dronken achter het stuur te stappen dan om te gaan lopen?

In vervolg op de internationale bestseller <i>Freakonomics</i> stelt <i>SuperFreakonomics</i> opnieuw onverwachte, verrassende en prikkelende vragen. »
 
 
 
 
 

Het Dilbert principe
Het Dilbert principe door Simon Adams
vergaderingen, chefs, managementcuriosa en andere rariteiten op kantoor... »
 
 
 
 
 

Vuijsters in verzekeringsland
Vuijsters in verzekeringsland door Esther Vuijsters
een luchtige kijk op de verzekeringspraktijk.... »
 
 
 
 
 

Freakonomics
Freakonomics door S.D. Levitt & S.J. Dubner
Wat is gevaarlijker: een pistool of een zwembad? Wat hebben sumoworstelaars en schoolmeesters gemeen? En waarom wonen drugsdealers bij hun moeder? Het zijn vrag... »
 
 
 
 
 

Fac
Fac door Ben Mezrich
Het krankzinnige verhaal van twee nerds die per ongeluk de grootste sociale netwerksite ter wereld oprichtenHarvard, oktober 2003. In een omgeving vol intelligente en ambitieuze studenten, op een universiteit die al menige generatie van 's werelds succesvolste mannen heeft voortgebracht, stellen de nerds Eduardo Saverin en Mark Zuckerberg helemaal niets voor. »
 
 
 
 
 

Werken met het enneagram
Werken met het enneagram door Hannah Nathans
naar persoonlijk meesterschap en sociale intelligentie.... »
 
 
 
 
 

De broncode
De broncode door E. Smit
De broncode is een reconstructie van het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die erin slaagde een wereldschokkende coderingstechnologie te ontwikkelen.

In maart 1999 raakte de kroonprins van Philips, Roel Pieper, ge├»ntrigeerd door de ontdekking van Jan Sloot. »
 
 
 
 
 

Rework
Rework door David Heinemeier Hansson & Jason Fried
lsquoRework is inspirerend en innoverend. Twee prettig tegendraadse succesvolle ondernemers benaderen complexe zaken heerlijk eenvoudig. Fried Heinemeier Hansson zetten je aan het denken en helpen je op weg. Verplichte kost voor iedereen die ondernemer of ondernemend is. »
 
 
 
 
 

De big data revolutie
De big data revolutie door Kenneth Cukier & Viktor Mayer-Schonberger
In de afgelopen twee jaar hebben we meer informatie geproduceerd dan in de 2000 jaar ervoor; denk aan alle e-mails, digitale foto's, bonuskaartgegevens, kaarten... »