Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Wodka-jus door Loes den Hollander

In Dubio
In Dubio

Met hart en ziel zet Joyce zich in voor haar werk: undercoveracties opzetten voor de politie. Ze heeft al het een en ander aan ellende tijdens haar werk meegemaakt, waardoor haar chef vindt dat het tijd is voor een rustige en makkelij... »

De hel van Tjideng
De hel van Tjideng
Elisabeth Lengkeek reist op 28 april 1939 naar Nederlands-Indië, haar verloofde Dick achterna. Als twee jaar later de Japanse troepen Java innemen, komt ze met haar pasgeboren dochtertje in het jappenkamp Tjideng terecht. Dit is het v... »
April & Oliver
April & Oliver
April en Oliver zijn in hun jeugdjaren onafscheidelijk geweest en kennen elkaar door en door. Nu jaren later brengt de plotselinge dood van Aprils broer hun levens weer bij elkaar. Oliver wacht een succesvolle toekomst als advocaat en hi... »
Pater Noster
Pater Noster
Schokkende verhalen over seksueel misbruik door de kerkDe kindervriend Schrijver Jos Hennekam Roosendaal 4 maart 1951 bracht een groot deel van zijn jeugd door op een internaat en een kleinseminarie waar hij zoals zovelen van zijn gener... »
De dag dat alles anders werd
De dag dat alles anders werd
Toen ze vijf jaar oud was, wist Dana Fowley al dat er niemand was die ze kon vertrouwen en dat er geen plek was waar ze zich kon verschuilen. Samen met haar jongere zus Heather moest ze jaren van misbruik ondergaan.
En het afschuwel... »
Hartje zomer
Hartje zomer
We waren met zijn vieren. Nu ben ik alleen over »
Vermist en vermoord: Tinka van Rooij
Vermist en vermoord: Tinka van Rooij
Op 26 mei 2004 wordt de jonge mooie Tinka van Rooy voor het laatst gezien in haar woonplaats Breda. Het is het begin van een aangrijpende vermissingsaffaire die ons land twee weken lang in zijn greep houdt. Pas op 9 juni komt het stoffel... »