Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Waarom mannen maar een ding tegelijk kunnen en vrouwen aan een stuk door praten door Allan Pease & Barbara Pease

Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben
Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben
Het langverwachte nieuwe boek van Allan en Barbara Pease, bekend van onder andere Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, is zojuist verschenen.

In Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebbe... »
Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen
Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen

Mannen kunnen maar één ding tegelijk, vrouwen hebben geen ruimtelijk inzicht. Een van de vele verschillen tussen man en vrouw. De verschillen tussen man en vrouw zijn biologisch en mentaal bepaald. Dit boek toont glashelder aan waar... »

De gouden vogel
De gouden vogel
Johan ligt in het ziekenhuis. Hij is heel erg ziek en denkt dat hij niet meer beter wordt. Op een dag ziet hij drie vogels op de vensterbank een gouden een blauwe en een groene vogel. De blauwe vogel zegt dat hij Victor heet. Victor komt... »
Het mooiste van Gibran
Het mooiste van Gibran
Een prachtig boek met de mooiste uitspraken van Kahlil Gibran samengesteld uit alle boeken van Gibran en een boek over Gibran (door Paulo Coelho: Wie inspireerde Kahlil Gibran). De sfeervolle illustraties zijn allen van de hand van Gibra... »
De helende kracht van vergeving
De helende kracht van vergeving
Als we de inwijdingsweg van vergeven gaan, creëren we ware vrede.In deze tijd komt veel oud karma tot ontlading. Daarom moeten wij leren vergeven en tot verzoening komen voordat het nieuwe tijdperk van de vrede kan aanbreken.Vergeven he... »
Opgeruimd!
Opgeruimd!
Volledig herzien!Met extra hoofdstuk over opruimen met kinderenToen opruim-goeroe Zamarra Oomes-Kok in 2006 haar bestseller Opgeruimd! Schreef, deelde zij haar woonboot 'slechts' met haar man, hond en parkiet. Nu - 3 jaar later en 25.000... »
Sluier van angst
Sluier van angst
een moeder en haar dochters vluchten voor onderdrukking en eerwraak »
Licht op de aura
Licht op de aura
Ons fysieke lichaam bestaat binnen een groter 'lichaam', een menselijk energieveld of aura, het voertuig waarmee we onze ervaringen creëren - ook gezondheid en ziekte. De kracht om onszelf te genezen ontvangen we eveneens via de aura. I... »
Sterremeer
Sterremeer
een romance »