Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals The Green Mile door Stephen King

Wie heeft mijn kaas gepikt?
Wie heeft mijn kaas gepikt?
BUSINESS BIBLIOTHEEK Veranderingen gaan snel tegenwoordig, en komen vaak onverwacht. Hoe gaat u daarmee om? Ziet u een verandering als een uitdaging of wordt u erdoor verlamd? De vier personages in Wie heeft mijn kaas gepikt? worden geco... »
Meedogenloos
Meedogenloos
Tom Meron is een gelukkig getrouwde vader van twee kinderen die een kalm leventje leidt en nog nooit in de problemen is geweest. Maar op een rustige zaterdagmiddag ontvangt hij een telefoontje dat zijn leven voorgoed zal veranderen: zijn... »
Het geheim van de Buick
Het geheim van de Buick
Het Geheim Van De Buick »
Dagboeken van Bridget Jones
Dagboeken van Bridget Jones
Bridget Jones, voorbeeld voor velen, is een begrip: met haar hilarische en meeslepende dagboeknotities veroverde ze internationaal een miljoenenpubliek. Helen Fielding beschrijft op vrolijke en absurdistische wijze het leven van een mode... »
De laatste verzoeking
De laatste verzoeking
In Nederland en Duitsland vinden lugubere moorden plaats die verband met elkaar houden: alle slachtoffers zijn psychologen. De Britse profielschetser Tony Hill gaat om privé-redenen naar Duitsland om de seriemoordenaar op te sporen. In ... »
Ritueel
Ritueel
Op een broeierige zomerdag vindt politieduiker Phoebe Marley - vanwege haar kleine, springerige gestalte ‘Flea’ genoemd - een hand in het water van de oude haven van Bristol. Een dag later wordt er nog een hand gevonden - afkomsti... »
De zevende doodzonde
De zevende doodzonde
HET VERLEDEN IS NOOIT VOLLEDIG VOORBIJ... Abby Chastain is een vrouw die achtervolgd wordt door pijnlijke geheimen. Twintig jaar geleden heeft ze met afschuw gezien hoe haar moeder uit het raam van een inrichting voor geesteszieken spron... »
De sirene
De sirene
'Wat mij bij spraakmakende moordzaken telkens weer verbaast, is dat de daders er zo lang mee hebben kunnen doorgaan. Dat zegt iets over de werking van politie en justitie. Maar het zegt ook iets over de maatschappij waarin wij leven.' Va... »
De engelen des doods
De engelen des doods
Het vierde deel in de zeer succesvolle serie rond de Italiaanse rechercheurs Costa en Falcone.In een augustusnacht breekt een felle brand uit in een Venetiaanse glasblazerij. De volgende dag zijn er twee doden, is een rijke Engelsman gec... »