Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Sneeuwman door Jo Nesbø

Het tedere kind
Het tedere kind
Het Tedere Kind vertelt over de jonge vrouw Lilan die de stukjes van haar leven bij elkaar puzzelt door moedig naar haar verdonkeremaande verleden te kijken. Qua tijdsindeling omvat de roman drie beslissende periodes uit Lilans leven: ha... »
Straf
Straf
Een mysterieuze seriemoordenaar begint in Oslo lukraak zijn dodelijk... »
Ramen en deuren
Ramen en deuren
De melancholie van het afsluiten van de zomer in het dierbare huis in Marokko. Het huis zal waken over de herinneringen uit de kindertijd tijdens de afwezigheid van de eigenares en een eigen leven gaan leiden in de wintermaanden. Gevoeli... »
Het geheim van de kathedraal
Het geheim van de kathedraal
Cotton Malone (4) Over zijn vaders dood weet Cotton Malone alleen dat hij omgekomen is bij een rampmet een onderzeeër. Als hij op zoek gaat naar de volledige toedracht ontdekt hij dat het een nucleair schip betrof dat vermist geraakt wa... »
Interne zaken
Interne zaken
Niemand is gesteld op de medewerkers van Interne Zaken, de afdeling die de handel en wandel van andere agenten onderzoekt. Malcolm Fox is eraan gewend.

Bovendien heeft Malcolm zo zijn eigen problemen: een vader in een verzorgin... »
Spoedgeval
Spoedgeval
Ineens zie ik weer de brandende flats in de Bijlmer toen de El Al-Boeing daar was neergekomen. Ik hoor de sirenes van de eindeloze stroom ziekenwagens op de dijk naar Volendam, in de nieuwjaarsnacht die ik nooit meer zal vergeten. […] T... »
Wraakhandel
Wraakhandel
Manhattan, 2002. Mark Wallace is getrouwd met Claire, de liefde van zijn leven. Ze hebben twee slimme, mooie kinderen en hij heeft een topbaan op Wall Street. Dan slaat het noodlot toe: op een avond wordt hun twaalfjarige zoon Kyle op st... »
Dwaalgast
Dwaalgast
Pim FaberDWAALGASTThrillerIn Overlaren aan de Maas raakt de 7-jarige Bobbie Dorenbosch vermist. De politie die een grootscheeps onderzoek opzet denkt aan ontvoering voor losgeld. Voormalig zeeman Max Muizelaar, vriend van Bobbies moeder,... »