Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Oude schulden door Gemma O'Connor

Bestemming bereikt
Bestemming bereikt
Na een leven lang veel en lekker koos Hanneke Groenteman definitief voor mager,weinig en suikervrij. Bestemming bereikt? beschrijft de voors en tegens van een operatieve maagverkleining. De kilo s vliegen eraf en er volgen vele complimen... »
En joeg de vossen door het staande koren
En joeg de vossen door het staande koren
In de veelgeprezen roman En joeg de vossen door het staande koren bevindt de negentienjarige hoofdpersoon Winfred Hana,leerling op de kweekschool, zich op een cruciaal punt in zijn leven. Het zijn de roerige tijden van de Cuba - crisis, ... »
Check je beleidstekst
Check je beleidstekst
Beleidsteksten worden steeds beter: toegankelijker, meer op de doelgroep toegesneden. Tegelijk stellen de kritische lezers hogere eisen: ze willen in weinig tijd goed ge├»nformeerd worden. De kunst is een tekst te schrijven die aan alle ... »
Van Veeteren en de zaak-G.
Van Veeteren en de zaak-G.
In deze laatste Van Veeteren stort de voormalig commissaris zich op de enige zaak die hij in zijn lange carrire niet heeft kunnen oplossen. Wie heeft vijftien jaar geleden Barbara Hennan vermoord? Velen geloven dat haar echtgenoot de dad... »
Gerede twijfel
Gerede twijfel
Advocaat Guido Guerrieri bevindt zich in een benarde positie. Een man is veroordeeld tot zestien jaar gevangenisstraf voor drugshandel, hoewel hij naar eigen zeggen onschuldig is. Het bewijs tegen hem is echter verpletterend en aanvankel... »
Nederland deeltijdland
Nederland deeltijdland
Nederland is kampioen deeltijd. Met name vrouwen werken zeer vaak in deeltijd. Dit wordt geweten aan de moeizame combinatie van werk en zorgtaken, waardoor de ruimte voor arbeidsparticipatie beperkt is. Klopt dit?
In dit rapport zett... »
La Place de la Bastille
La Place de la Bastille
Paul de Wit probeert voor zichzelf een hem onbekend deel van zijn verleden te reconstrueren. Zijn stabiele burgerbestaan als leraar geschiedenis in Amsterdam wordt steeds meer ondermijnd door een intens schuldgevoel, omdat hij, in tegens... »