Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Niemandsland door Minette Walters

De vorm van slangen
De vorm van slangen
Ruim twintig jaar geleden stierf in een keurige woonwijk in het regenachtige westen van Londen een zwarte vrouw in een goot. Ze werd 'Gekke Annie' genoemd en door haar buren met de nek aangekeken. De politie registreerde haar dood als ... »
Vossenhuid
Vossenhuid
Ailsa Lochyer-Fox wordt in Shenstead dood in haar tuin gevonden. De verdenking gaat uit naar haar echtgenoot, kolonel James Lockyer-Fox. En hoewel de patholoog-anatoom constateert dat Ailsa een natuurlijke dood is gestorven, houden de ro... »
Het IJshuis
Het IJshuis
Op het landgoed Streech Grange wonen eigenares Phoebe Maybury en haar twee vriendinnen Anne en Diana. Op een dag vindt hun tuinman een lijk in het al jaren ongebruikte ijshuis achter in de tuin.
Hoofdinspecteur Walsh en zijn assiste... »
Schaduwzijde
Schaduwzijde
De donkere kanten van de mens. Charles Acland is in Irak ernstig gewond geraakt. Eenmaal thuis wil hij maar een ding: genezen en terugkeren naar het leger. Maar het leger wil hem niet meer. Zijn gezicht is aan één kant blijvend vermink... »
Mevrouw de president
Mevrouw de president
Helen Bentley de eerste vrouwelijke president van Amerika, is op staatsbezoek in Oslo, waar ze de festiviteiten rondom de nationale feestdag zal bijwonen. Maar dan wordt een vreselijke ontdekking gedaan; de president is uit haar suite ve... »
Verwarde geesten
Verwarde geesten
Verwarde Geesten gaat over twee dertig jaar oude criminele feiten de gruwelijke moord op een bejaarde dame en de groepsverkrachting en verdwijning van een tiener. De jonge mentaal gehandicapte Harold Stamp werd in 1970 op basis van mager... »
Wat nooit gebeurt
Wat nooit gebeurt
Inspecteur Yngvar Stubø en profiler Inger Johanne Vik hebben net samen hun eerste kind gekregen, wanneer twee gruwelijke moorden worden gepleegd. De slachtoffers zijn bekende Noren die na de moord op symbolische wijze zijn verminkt, en ... »
Hoogtelijn
Hoogtelijn
Tijdens een zware sneeuwstorm ontspoort een trein bij het hoogstgelegen station in Noorwegen. De passagiers moeten noodgedwongen een onderkomen zoeken in Finse 1222, het plaatselijke hotel. Het zal enige tijd duren voor hulpverleners het... »
De muil van de leeuw
De muil van de leeuw
Anne Holt is een van de meest geliefde Scandinavische misdaadschrijfsters Het was al een tijdje heel stil in het kantoor van Birgitte Volter de Noorse ministerpresident. Als haar secretaresse eens poolshoogte gaat nemen vindt ze de rege... »