Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Marley & Ik door John Grogan

Ik was pas dertien / De blanke Masai
Ik was pas dertien / De blanke Masai
Corinne Hofmann - De blanke Masai Tijdens een vakantie in Kenia ontmoet de Zwitserse Corinne Hofmann de man van haar dromen: de Masai-krijger Lketinga. Terug in eigen land kan ze hem niet uit haar hoofd zetten en ze besluit terug te ke... »
Dodelijk dun
Dodelijk dun
Zij wist uit het diepste dal te klimmen

De hel van een leven met anorexia

Nikki Grahame is pas zeven jaar oud als ze zichzelf te dik vindt en begint met afvallen. Op achtjarige leeftijd weegt ze nog maar achttien kilo e... »
Was het een droom?
Was het een droom?
De negenjarige Conor lijkt autistisch. Hij is zeer gesloten, stoot alleen klanken uit en is onafscheidelijk van zijn speelgoedkat. Zijn moeder Laura kan hem nauwelijks aan. Morgana, Conors jongere zusje, is de enige die hem begrijpt. Ze ... »
Alice, het wolvenmeisje
Alice, het wolvenmeisje
Een onvergetelijke, dramatische roman over vertrouwen, liefde en vergeving »
Het recht van de macht
Het recht van de macht
Tijdens een klusje in een villawijk is inbreker Luther Whitney ongewild getuige van een afgrijselijke gebeurtenis: een vrouw wordt doodgeschoten, nadat haar stomdronken minnaar heeft geprobeerd haar te verkrachten. Het schot wordt gelost... »
Het uur van de zonde
Het uur van de zonde
'MEESLEPEND, VOL SPANNING EN MET EEN VERRASSEND EINDE.' - Publishers Weekly Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrights... »
Een kind in nood
Een kind in nood
De zevenjarige Venus Fox spreekt niet meer, luistert niet en reageert nergens op. Men vermoedt dat ze doof is of misschien een hersenbeschadiging heeft. Ze komt terecht in het klasje van juf Torey Hayden, die gespecialiseerd is in kind... »
Niemand mag het weten
Niemand mag het weten
Voor de buitenwereld lijken de ouders van Julia door en door fatsoenlijk. Maar vanaf haar zevende tot haar dertiende wordt Julia door haar vader seksueel misbruikt. Terwijl haar moeder zich obsessief met het huishouden bezighoudt, dringt... »
Negentien minuten
Negentien minuten
In het stadje Sterling in New Hampshire gebeurt bijna nooit iets - tot een leerling de plaatselijke middelbare school binnengaat en begint te schieten. Het voorval verandert de levens van iedereen die ermee wordt geconfronteerd. De inwon... »
De paardenjongen
De paardenjongen
De paardenjongen, het verhaal dat niemand onberoerd laatAls Rowan twee├źnhalf jaar is, wordt de diagnose gesteld dat hij autistisch is. De wereld van zijn vader Rupert Isaacson en zijn moeder Kristin stort in. Rowan lijdt aan spastische ... »