Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Kleine Bij door Chris Cleave

- Kleine Bij
 
 
 
 
 
(5)

Kleine Bij is een verhaal waarover je niet te veel moet weten wanneer je er aan begint. Daarmee verliest het een deel van zijn spanning. Het is een zeer indr... »

- Kleine Bij
 
 
 
 
 
(5)

The other hand is zo'n boek waarvan je bewust wordt dat lezen meer kan inhouden dan aangenaam tijdverdrijf. Het zet je aan het denken en nadat je het boek he... »

Boeken zoals Kleine Bij door Chris Cleave

Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledin... »
Het verrotte leven van Floortje Bloem
Het verrotte leven van Floortje Bloem
Het verrotte leven van Floortje Bloem is een antwoord op de noodkreet van een heroïne-hoertje dat bang is in het gekkenhuis terecht te komen. Het is onder meer een pleidooi voor een klinische opvang van verslaafde prostituees onder de a... »
Kwetsbaar
Kwetsbaar
Kwetsbaar is een verhaal over moederliefde, leugens en de betrekkelijkheid van het leven. De Rosnay schetst met warmte en humor de tekortkomingen van menselijke relaties in een wereld die draait om hoop en verlangens. Justine is freelanc... »

Prikbord

Shadira
Shadira heeft een recensie geschreven over Kleine Bij door Chris Cleave.
“Kleine Bij is een verhaal waarover je niet te veel moet weten wanneer je er aan begint. Daarmee verliest het een deel van zijn spanning. Het is een zeer indring...” »
Score :
 
 
 
 
 

9 maanden geleden
Kleine Bij
Shadira
Shadira heeft Kleine Bij door Chris Cleave toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

9 maanden geleden
Kleine Bij
aylin
aylin heeft Kleine Bij door Chris Cleave toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

24 September 2013, 20:43:00
Kleine Bij