Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier en zes andere verhalen door Roald Dahl

De ijzeren wil
De ijzeren wil
Dat computers intelligente machines zijn merken we dagelijks; en konijnen - of dieren in het algemeen - zijn meestal ook niet op hun achterhoofd gevallen. Toch lijkt het alsof er een speciaal plekje is voor ons, de mens. De intelligentst... »
De meest fantastische verhalen
De meest fantastische verhalen
7 CD luisterboek De meest fantastische verhalen Deel 2 / druk 1 voorgelezen door Frank Lammers »
De Jacobsladder
De Jacobsladder
In De Jacobsladder keert Maarten 't Hart terug naar het Maassluis van zijn jeugd. Tegen de achtergrond van de ondergang van het eiland Rozenburg -opgeofferd aan de havenuitbreiding van Rotterdam- beschrijft hij het leven van een... »
Perlmann's zwijgen
Perlmann's zwijgen
De verwachtingen zijn hooggespannen wanneer taalkundige Philip Perlmann een internationaal congres in Italië moet voorzitten. Het zal de bekroning worden van een carrière die hem aan de top van zijn vakgebied heeft gebracht. Maar niema... »
De Commercial
De Commercial
Paul Hollak is creative director in de reclamewereld. Hij is grappig, rebels en 35 jaar. Als hij op het punt staat voor een shoot naar de Chileense havenstad Valparaíso te vertrekken, prijkt er opeens een hem onbekende naam op de passag... »
Waar was je nou?
Waar was je nou?
Ruud sluit zichzelf buiten. Stom, maar geen ramp, want hij kan het huis van zijn overleden moeder in. Hij en zijn zus zijn bezig haar spullen op te ruimen. In haar nalatenschap vinden ze de foto's die zij met haar Kodak maakte. Wanneer R... »