Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Het uur nul door Dirk Bracke

Het engelenhuis
Het engelenhuis
filmeditie. De veertienjarige Bo belandt in de gesloten instelling van Beernem. Een... »
Het infernaat
Het infernaat
Deborah Beckers is een onmogelijk kind niet alleen is zij koppig en onhandelbaar ze heeft ook een ontspoorde fantasie. Aldus haar ouders die ten einde raad hun dochter in Pauperzele op internaat willen. Maar Deborah verzet zich daar met ... »
Ik heb een mens vermoord
Ik heb een mens vermoord
drie moordenaars vertellen. DRIE MOORDENAARS VERTELLEN VOOR HET EERST OPENHARTIG OVER HUN DADEN, HUN... »
Onderhuids
Onderhuids
Iemand vermoordt de mooiste vrouwen van Boston. Iemand met een scherp oog voor schoonheid maar met een krankzinnige geest. Iemand die binnendringt in de levens van zijn slachtoffers en ze achterlaat met een elegante zwarte kous om hun ne... »
Zes maal een is zeven
Zes maal een is zeven
Drie meisjes en drie jongens met elkaar verbonden door een touw volgen in het donker een rivier. Zes jongeren op vreemd terrein vreemden voor elkaar. Een ding hebben ze gemeen ze werden alle zes door de jeugdrechter naar dit kamp in de A... »
De tranen van Mata Hari
De tranen van Mata Hari
In 1917 werd de 41-jarige Margaretha Geertruida Zelle, beter bekend als Mata Hari, door een Frans executiepeloton ter dood gebracht. De beeldschone Friezin, die met haar oosterse, erotische dansen furore maakte, is wereldwijd een legende... »
Schimmen
Schimmen
Het doet een mens wat. Toevallig je eerste lief weer ontmoeten. Het overkomt rechercheur Dirk Deleu en hoewel er intussen vele jaren verstreken zijn is de herinnering aan de breuk die gehuld was in een waas van mysterie nog altijd vers... »
Confidenties aan een ezelsoor
Confidenties aan een ezelsoor
Confidenties aan een ezelsoor / 3 Erotische fabels »