Boek
Vegetarische voeding begint een grote vlucht te nemen. Steeds meer mensen beginnen tot de overtuiging te komen dat het vlees uit de bio-industrie de zuurgraad van het lichaam verstoort en veel schadelijke afvalstoffen achterlaat. Maar van de overtuiging tot de daad is een hele stap. Vooral omdat menigeen de vraag niet kan beantwoorden hoe er zonder vlees toch elke dag een smaelijke hap op tafel kan komen. De schrijver is eigenlijk arts, een internist, die in zijn werk het belang van de juiste voeding leerde zien.
Het boek bevat:
- 193 gevarieerde recepten
- 105 uitgebalanceerde menu's
- elk menu bestaat uit ontbijt, middagmaal en avondeten
- vlotte tekeningen tussen de tekst
- smakelijke kleurplaten, elk over een hele pagina.
De vrees van velen dat vegetarische voeding een eentonige aangelegenheid zou zijn en men er bovendien eenzijdig door zou eten, wordt door dit boek weggenomen. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.