Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het heksenmasker door Minette Walters

- Het heksenmasker
 
 
 
 
 
(3)

Ik had nog niet eerder iets van Minette Walters gelezen. Het is goed bevallen. Het boek leest lekker weg en de ontknoping blijft redelijk verrassend. Misschi... »

Boeken zoals Het heksenmasker door Minette Walters

Vossenhuid
Vossenhuid
Ailsa Lochyer-Fox wordt in Shenstead dood in haar tuin gevonden. De verdenking gaat uit naar haar echtgenoot, kolonel James Lockyer-Fox. En hoewel de patholoog-anatoom constateert dat Ailsa een natuurlijke dood is gestorven, houden de ro... »
Het ijshuis
Het ijshuis
Uit de pers: 'Prachtig geschreven en vernuftig geconstrueerd.' NRC Handelsblad 'Originele invalshoeken...cynische dialogen.' de Volkskrant 'In adembenemende vaart ontwikkelt zich een geslotenkamer-mysterie gecombineerd met een aantal sub... »
Verborgen feiten
Verborgen feiten
In het Oslose huis van de redersfamilie Stahlberg worden vier lichamen gevonden: vader, moeder en zoon Stahlberg, en een onbekende man. Is hier sprake van een uit de hand gelopen familiedrama en is de onbekende vierde man daar ook het sl... »

Prikbord

Lauretjuh
Lauretjuh heeft Het heksenmasker door Minette Walters toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

16 Februari 2015, 19:08:20
Het heksenmasker
Lauretjuh
Lauretjuh heeft Het heksenmasker door Minette Walters toegevoegd aan haar collectie.
16 Februari 2015, 19:08:18
Het heksenmasker
Heidi
Heidi heeft Het heksenmasker door Minette Walters toegevoegd aan haar verlanglijst.
15 Oktober 2012, 10:38:15
Het heksenmasker