Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Het bedreigde land door Evert Hartman

De droom in de woestijn
De droom in de woestijn
De droom in de woestijn
Evert Hartman


Een spannend boek over de avonturen van Mattanja en zijn familie in Isral, die spelen in de tijd van de bijbel. Mattanja en zijn broer zitten in het leger van David. Koning Saul ja... »
Niemand houdt mij tegen
Niemand houdt mij tegen
Niemand houdt mij tegen, een avontuur in de 22ste eeuwEvert Hartman Richard, een student, en Wesley, een kloon, helpen twee Vlaamse meisjes die illegaal in Nederland verblijven. Tijdens hun avontuur worden ze geconfronteerd met de keerzi... »
Morgen ben ik beter
Morgen ben ik beter
Morgen ben ik beterEvert Hartman Marielle wordt ziek. Na een paar dagen is het nog niet duidelijk wat ze precies heeft. Ze wordt voor onderzoek opgenomen in het ziekenhuis, maar ook daar vertellen de artsen niet wat er met haar aan de ha... »
In het geding
In het geding
Biloxi, Mississippi. Twee partijen maken zich op voor wat de belangrijkste rechtszaak in de sigarettenindustrie zal worden, het proces tegen 'De Grote Vier', ofwel de vier mega-producenten die samen maar liefst achtennegentig procent van... »
Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgenEvert Hartman Velen, vooral jongeren, protesteren tegen de onleefbaarheid en de vergiftiging van het milieu. Een milieubewuste regering zorgt voor een grote ommezwaai. Er worden veel veranderingen doorgevoerd, maar... »
De straatvechter
De straatvechter
Michael Brock is een veelbelovende, jonge advocaat bij een prestigieus kantoor in Washington D.C. Wanneer hij erachter komt dat zijn werkgever een verschrikkelijk geheim verbergt, neemt hij ontslag. Als advocaat van de armen gaat hij ver... »
Zwerkbal door de eeuwen heen
Zwerkbal door de eeuwen heen
Jarenlang waren Harry Potters schoolboeken Zwerkbal Door de Eeuwen Heen en Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden onvindbaar. Dit najaar zullen ze voor het eerst weer voor Dreuzels en tovenaars verkrijgbaar zijn in een herziene editie. Je Harr... »
De Cock en de dode minnaars
De Cock en de dode minnaars
Rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder worden belast met de bewaking van kunstschatten, die door een miljonair zijn uitgestald in het Amsterdams gebouw Arti et Amicitiae. Nog maar net bekomen van een brutaal optreden van de eigena... »
De spiegeljongen
De spiegeljongen
Londen mei 1895. Na een romance die te mooi bleek om waar te zijn is Adrian terug waar hij ooit begon in de goot. Hij zwerft over straat met maar n gedachte in zijn hoofd wraak op de man die ooit van hem hield. Hierbij krijgt hij hulp va... »