Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Genesis door Karin Slaughter

- Genesis
 
 
 
 
 
(4)

Als Abigail Campano thuiskomt en het lijk van haar dochter vindt, wordt er een serie van gebeurtenissen ontketend waarin niets is wat het lijkt. Wat in eerst... »

- Genesis
 
 
 
 
 
(5)

Spannend van begin tot eind »

- Genesis
 
 
 
 
 
(3)

Karin slaughter is een van mijn favoriete schrijfsters maar,dit boek vond ik toch echt een tegenvaller,helaas~~ »

Boeken zoals Genesis door Karin Slaughter

Triptiek
Triptiek
Wanneer rechercheur Michael Ormewood voor een moordzaak naar de beruchte wijk Grady Homes gaat, wordt hij geconfronteerd met het gruwelijk toegetakelde lichaam van Aleesha Monroe. Het blijkt te gaan om een nieuw geval uit een serie verge... »
Genesis
Genesis
De zevenjarige Alice moet van haar vader elke dag tegen haar zin naar skiles. Op een mistige ochtend zondert zij zich af van haar skiklasje en besluit ze de afdaling alleen te maken, maar ze komt ten val en raakt voor de rest van haar le... »
Zoenoffer
Zoenoffer
Een duister geheim werpt een schaduw over Grant County als de dertienjarige Jenny zich moedwillig laat neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bij de lijkschouwing doet kinderarts Sara Linton een schokkende ontdekking die ... »

Prikbord

Peter
Peter heeft het boek Genesis toegevoegd aan de plank Karin Slaughter.
Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een me...
13 November 2017, 17:06:58
Genesis
Peter
Peter heeft Genesis door Karin Slaughter toegevoegd aan zijn collectie.
13 November 2017, 17:06:49
Genesis
Peter
Peter heeft Genesis door Karin Slaughter toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

13 November 2017, 17:06:47
Genesis